Advert

HASTANENİN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ

Lice Halis Toprak Vakfı Devlet Hastanesinin çehresi yapılan çevre düzenlemesi ile değişti. Kaymakamlık / Belediye desteği ve hastane personelinin katkısı ile hastane bahçesine ayrıca oto park alanı oluşturuldu.

HASTANENİN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ
Bu içerik 5440 kez okundu.

Lice Halis Toprak Vakfı Devlet Hastanesinin çehresi yapılan çevre düzenlemesi ile değişti. Başhekim Dr. Rezzan Atlı, Hastane İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Süleyman Bademkıran ile hastane personelinin katılımı ile hastane bahçesinde çevre düzenlemesi yapıldı. Oto park yerlerinin de yapılması ile hastane bahçesi hasta ve yakınlarının yanısıra personel için ferah bir ortama kavuştu.

 

Hastane bahçesine kaymakamlık ve belediyenin iş makineleriyle taşınan toprak ağaçlar arasına serpiştirilerek yeşil alan oluşması sağlandı. Çevre düzenlenmesi ile hastane bahçesi bambaşka bir görüntüye kavuştu. Lice Halis Toprak Vakfı Devlet Hastanesi başhekimliğine atanan Dr. Rezzan Atlı, devlet hastanesinde önemli yeniliklere imza attı.

 

Başhekim Dr. Rezzan Atlı, önceliklerinin sağlık çalışanlarına uygun ortamlar yaratarak vatandaşa daha iyi ve kaliteli sağlık hizmeti vermek olduğunu söyledi. Göreve geldiği günden bu yana yapılan çalışmalar hakkında da bilgi veren Atlı, "Göreve başlarken öncelikle hastanemizin acil ve önemli ihtiyaçlarını belirledik. Hastanemizde çalışanlarımız ve hastalarımızın güvenliğini son derece önemsiyoruz. Hastanemizin çevresini hastalarımızın ve çalışanlarımızın istifade edebilmesi için yeniden düzenledik. Yeşillendirip halkımızın istifadesine sunacağız" dedi.

TAKDİR TOPLUYOR

Yapılan fiziki düzenleme ile birlikte bahçede poliklinikler girişinde, yeni tahta kamelya ve yeşil oturma bankları kuruldu. Hastaneye canlılık kazandıran bahçenin gerek çevre düzenlemesi, gerekse yapılan diğer çalışmalar neticesinde çok güzel bir alan haline getirilmesi vatandaşlar tarafından büyük takdir topluyor.

 

ÖNEMLİ BİR ROL OYNAMAKTADIR

Sosyal sorumluluklarda toplumsal faydanın esas olduğunun altını çizen Başhekim Dr. Rezzan Atlı; “Bizler, anlayışımız gereği hastalarımızın ve yakınlarının her türlü talebini yerine getirmeye çalışıyoruz. Amacımız hastalarımıza ve hasta yakınlarına ve bunun yanı sıra hasta ziyaretçilerine daha iyi hizmet etmek. Bahçemizde bulunan tüm alanlarımızda yaptığımız düzenleme ile vatandaşlarımızın fiziksel ve ruhsal gelişimine önemli bir katkı sağlayacağımızı düşünüyoruz. Çünkü hastane bahçeleri insanların fiziksel ve ruhsal gelişiminde önemli bir rol oynamaktadır” dedi.

OLMAZSA OLMAZ KOŞULUMUZDUR

Atlı, “Bizim için önemli olan karşınızdaki insana insan olduğunu hissettirmek. Hastane olarak kapımızdan giren herkesi misafirimiz olarak görüyoruz. Misafirlerimizin hak ve menfaatleri bizim olmazsa olmaz koşulumuzdur. Lice halkının ve bölgenin ihtiyaçlarına tam olarak cevap verebilecek nitelikte, kaliteli bir sağlık tesisi olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. İmkânlarımız dâhilinde hem çalışanlarımıza hem de vatandaşlarımıza güzel projeler üretmeye devam edeceğiz. Çok olumlu tepkiler alıyoruz. Bu nedenle böylesine güzel bir projeyi kurumumuza kazandırdığımız için mutluyuz. Projemizin vatandaşlarımıza ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Haber: Abdulsemet ÖZER 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde silahlı kavga
Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde silahlı kavga
Bizans ve Romalılara ait tarihi eser yakalandı
Bizans ve Romalılara ait tarihi eser yakalandı