Advert

Tunç,Sanayi Esnafını Dinledi

Tunç,Sanayi Esnafını Dinledi
Bu içerik 9029 kez okundu.

Gelecek Partisi Ergani ilçe Başkanı Halim Tunç, sanayi esnafını ziyaret etti. İlçe Başkanı Halim Tunç  ziyarette, esnafın sorunları yerinde tespit etti. 
Gelecek Partisi Ergani İlçe Başkanı Halim Tunç Sanayi Sitesi Esnaflarını ziyaret etti.
Ziyaret kapsamında Kooperatif Başkanı Sedat Zengin ile görüşen Tunç,Sanayi esnafının şikayet ve önerilerini dinledi.İlçe yönetimi ile kendilerine sorunlarının gerekli makamlara iletilmesi için mücadeleci olacaklarına dair söz verdi.
Kooperatif Başkanı Sedat Zengin; Sanayide ki dükkan sayılarının kendileri için az oluşu. Mevcut yolların bozuk oluşu,Pandeminin en az diğer işletmeler kadar onları da negatif yönde etkilediği,Sanayinin %25 kadarının depo olarak kullanıldığı, gibi durumlarından kaynaklı şikayetlerini de dile getirdiler.
Gelecek partisi ergani ilçe Baskanı Tunç ;“Gelecek Partisi İlçe Başkanlığı olarak daha güzel bir Ergani için durmadan çalışacağız. Ergani  Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ettik. Esnafımızın hal ve hatrını sorduk, işlerle alakalı bilgiler aldık, destek ve dualarını istedik. Allah tüm esnafımıza, iş yapanımıza ve halkımıza yardım eylesin. Bu zor günleri hep beraber atlatacağız inşaallah.” dedi.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Asur dönemlerine ait sikke ele geçirildi
Asur dönemlerine ait sikke ele geçirildi
Silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı
Silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı