Advert

Kaya; çœ300 Kişi istihdam Edilecekç

Ak Parti ilçe Başkanı Mehmet Kaya, iŞ-KUR aracılığıyla ilçedeki 300 gence hükümet olarak iş imkA¢nı sağladıklarını söyledi.

Kaya; çœ300 Kişi istihdam Edilecekç
Bu içerik 3528 kez okundu.

 

Kaya, Kaymakamlık bünyesinde faaliyet yürüten bazı kurumlar ile Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde 9 ay süre ile istihdam edilecek 300 kişinin, 1 Kasım tarihinde iŞ- KUR tarafından gerçekleştirilecek kura ile belirleneceğini söyledi.  

            Ak Parti ilçe Başkanı Mehmet Kaya konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “ilçemizde ikinci kez gerçekleşecek olan toplum yararına çalışma programı, hükümetimiz tarafından işsiz gençlerimizin istihdam edilerek işsizliğin azaltılmasına yönelik yapmış olduğu önemli bir projedir. işsiz vatandaşlarımıza iş imkânı sağlayan ve iŞ-KUR tarafından yürütülen bu projenin ilçemizde hayata geçmesine katkı sağlayan başta, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Sayın Mehdi Eker olmak üzere tüm bölge Milletvekillerimize sarf ettikleri yoğun çabaları için teşekkür ediyoruz. iŞ- Kur tarafından gerçekleştirilen ve ilçemizdeki gençlere iş imkânı sağlayan bu projenin hayata geçirilmesi, parti ayrımı gözetmeksizin 300 insanımıza 9 ay boyunca geçim kapısı açmıştır. Hükümetimizin, toplumumuzun huzuru, refahı ve hayat standartlarının yükseltilmesi için hayata geçirdiği projeler ilçemizde de vatandaşlarımız tarafından teveccühle karşılanmaktadır. Bizler Ak Parti’nin Ak kadroları olarak hükümetimizin programı doğrultusunda ilçemize hizmet sunmaya devam edeceğiz. Şunu belirtmek isterim ki, tüm Ak Parti kadroları gibi ilçe teşkilatımız da ranta karşı duruş sergilemekte ve bu istikrarlı duruşumuz devam edecektir Partimizin ilimiz ve ilçemiz için yatırımları her geçen gün artmaktadır. Değerli Ergani Halkına en iyi şekilde hizmet etmek için çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir” diye konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine