Advert

FİNAL OKULLARI ÖĞRENCİLERE SAHİP ÇIKTI

Ekonomik sıkıntılar nedeniyle kapısına kilitvurmak zorunda kalınca, Ergani Özel Final Okulları, kapanan özel okulun 100 öğrencisini ücretsiz olarak himayesine aldı.

FİNAL OKULLARI ÖĞRENCİLERE SAHİP ÇIKTI
Bu içerik 10345 kez okundu.

Ergani ilçesinde faaliyet gösteren bir özel okul, pandemi sürecinde yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle kapısına kilitvurmak zorunda kalınca eğitim gören yaklaşık 100 öğrenci mağdur oldu. Öğrencilerin yaşadıkları mağduriyetin giderilmesi için girişimde bulunan Ergani Özel Final Okulları, kapanan özel okulun 100 öğrencisini himayesine aldı.
Ergani Adnan Menderes Mahallesinde bulunan özel bir okul pandemi sürecinde yaşanan ekonomik olumsuzluklardan nasibini alarak kapatılmak zorunda kaldı. Özel okulun kapısına kilit vurulmasıyla birlikte yüzlerce öğrenci ve veli mağdur oldu. Velilerin iddialarına göre ise bina sahipleriyle yaşanan anlaşmazlıktan dolayı okulun kapandığı iddiası gündeme geldi. Öte yandan mağdur olan öğrenci velileri, okulların tatil edilmesine çok kısa bir süre kala böyle bir haber aldıkları için üzüntülerini dile getirirken, mağdur olan öğrencilerin bir çoğunun ilçede faaliyet gösteren Final okullarına kayıt yaptırdıklarını belirttiler. 

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Muhammed Ali     0000-00-00 Final Okullarına da bu yakışırdı Teşekkürler Final
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Sigara içmek için çıktığı pencereden düşüp öldü
Sigara içmek için çıktığı pencereden düşüp öldü
Turistik Diyarbakır Ekspresi Ankara'ya uğurlandı
Turistik Diyarbakır Ekspresi Ankara'ya uğurlandı