Advert

6 ÇOCUĞU DA ENGELLİ OLAN AİLENİN YÜREK BURKAN HİKAYESİ

Ak Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun ziyaret ettiği evde 6 çocukları da çeşitli rahatsızlıklar nedeniyle engelli olan ailenin yürek burkan hikayesi gün yüzüne çıktı.

6 ÇOCUĞU DA ENGELLİ OLAN AİLENİN YÜREK BURKAN HİKAYESİ
Bu içerik 3315 kez okundu.

 

Ak Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun ziyaret ettiği evde 6 çocukları da çeşitli rahatsızlıklar nedeniyle engelli olan ailenin yürek burkan hikayesi gün yüzüne çıktı. Geçen hafta babalarını kaybeden kardeşlerin içinde bulunduğu durumdan çok etkilenerek duygusal anlar yaşayan Başkan Beyoğlu,bir anne ve 6 engelli kardeşten oluşan aileye ayni ve nakdi destek sağladı.

 

ZOR ŞARTLARDA HAYATA TUTUNMA MÜCADELESİ

 

Şeyh Şamil Mahallesi'nde yaşayan Aydın ailesinin hayat hikayesi yürek burkuyor. Hasta olan baba geçen hafta hayatını kaybetti, geriye acılı bir eş ve çeşitli rahatsızlıklardan dolayı engelli olan 2'si kız olmak üzere 6 kardeş kaldı.

 

"HİÇ BİR VATANDAŞIMIZI YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ "

 

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, eşi Dürdane Beyoğlu ve Ak Parti Bağlar İlçe Başkanı Ahmet Maruf Demir ile birlikte  zor şartlarda hayata tutunmaya çalışan aileyi ziyaret ederek kardeşlere destek oldu, gönüllerini ve dualarını aldı. Aile fertleri, ziyaretin kendilerine moral aşıladığına vurgu yaparak Başkan Beyoğlu'na teşekkür etti.

 

Başkan Beyoğlu ise aileye destek olarak,"Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın bizlere talimatı var. Hiç bir vatandaşımızı sahipsiz ve çaresiz bırakmayacağız. Bu ailemizin dramından çok etkilendik.İmtihanlarla dolu olan hayatta böyle tablolar üzülerek de olsa var. Bize düşen görev her koşulda milletimizin yanında olmak ve destek sağlamaktır" ifadeleriyle duygularını dile getirdi.

engelli aile başkan beyoğlu hüseyin beyoğlu bağlar belediyesi diyyarbakır son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde silahlı kavga
Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde silahlı kavga
Bizans ve Romalılara ait tarihi eser yakalandı
Bizans ve Romalılara ait tarihi eser yakalandı