Advert

Gençler meşhur olmak için kuyrukta

Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' programı için Diyarbakır'da yapılan ön elemeye gençler yoğun ilgi gösterdi.

Gençler meşhur olmak için kuyrukta
Bu içerik 4437 kez okundu.

Acun Ilıcalı'nın ekibinden oluşan 3 kişilik jüri Diyarbakır Prerstij Hotel'de ön eleme çalışması başlattı. Sesi veya yetenekleri ile meşhur olmak için hotel önüne akın eden gençler uzun kuyruklar oluşturdu.

Ön elemeye girmek için saatlerce kuyruk bekleyen gençlerden bazıları sesleri ile bazıları ise taklit yetenekleri ile juri üyelerini etkilemeyi hedefliyor. Sesine ve yeteneğine güvenen gençlerden oluşan yaklaşık 200 kişi sıranın kendilerine gelmesi için sabırsızlıkla beklerken, bazı aileler de çocuklarına destek vermek için sırada bekliyor.

Sıra bekleyen gençler juri elemelerine katılmadan önce bekledikleri yerlerde şarkılarını söyleyerek seslerini çevreye duyurmaya çalıştı. Prestij Hotel Halkla ilişkiler ve Satış Pazarlama Müdürü Zeki Atasoy, ön elemelerin akşam saatlerine kadar devam edeceğini söyledi. Juri üyelerinin gençleri 3'er kişilik gruplar halinde çağırdığını belirten Atasoy, ön elemeye katılmaya hak kazananların yetenekleri ile daha sonra yapılacak elemelerden geçmeleri halinde programa dahil edileceğini dile getirdi.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak