Advert

TUNÇ, İLÇENİN SORUNLARINA MERCEK TUTTU

TUNÇ, İLÇENİN SORUNLARINA MERCEK TUTTU
Bu içerik 12533 kez okundu.

Gelecek Partisi Ergani İlçe Başkanı Halim Tunç,  ilçenin güncel sorunlarını masaya yatırdı. Tunç ‘Ergani için çalışacağız’ sloganı ile kendi çözüm önerilerini sundu.
Tunç, Yılların beraberinde getirdiği kötü şehirleşme ve buna paralel Köyden kente göç ve hızla gelişen bir şehrin biriken hizmetleri bu memleketin KRONİK  sorunları haline dönüşmüştür.
Geldiğimiz noktada kronikleşen problemlerin müsebbibi Devletin sınırlı/kısıtlı desteği, Siyasetçilerin Liyakatsizliği ve aymazlığı, 
İktidar partisinin ilçedeki sorunlara duyarsız kalan varyemez ağaları, bu ilçeye devasa sorunların ızdırabını fazlası ile yaşatıyor, Son dönem Belediye başkanı (Azledilen) hariç öncekilerin beceriksizliği bu ilçeye gereksiz sorunlar yaşatmaya devam ediyor dedi. 
KAHRAMAN KITLIĞI MI ÇEKTİK
Geçmiş yıllarda söz verilip halkı umutlandıran Devasa projelerin kahramanları nerede diyerek 7 madde olarak açıklama yaptı. 
Tunç, 7 maddeyi sıraladı; 
1-Çöplere ait GERİ DÖNÜŞÜM Projesinin acil eylem planı olarak hayata geçirilmesi.                                          
2-İçme suyuna karışan atık suların önlenmesi için ALT YAPI  tamamen yenilenmesi;                              
3-Şehrin 50 Yıllık ihtiyacına cevap verecek Şehirlerarası OTOĞAR Projesinin hayata geçirilmesi;                                                                                                          4-İşsizlik Sorununa katkıda bulunmak üzere ORGANİZE SANAYİ BÖLĞESİ İmkânlarına ön ayak olunması;                                                                                                                                        
5-ÇEVRE YOLU  Projesinin hayata geçirilmesi, Ayrıca; İki kadim şehri (Diyarbakır/Elazığ) birbirine bağlayan Mevcut karayolu üzerinde 3 KÖPRÜLÜ KAVŞAĞIN  planlanarak hayata geçirilmesi;                                                                                                                                             

 6-ŞEHİR İÇİ OTOPARK  Sorununa çözüm olacak acil eylem planları ile Projenin hayata geçirilmesi                                                                                                      7-PLANSIZ ŞEHİRLEŞME’nin önüne geçilmeli memleket planları işin uzmanlarına yaptırılarak daha ölçekli ve düzgün bir imar planlarının hayata geçirilmesi.
Bunlar sosyal hayatı doğrudan etkileyen problemlerdir,                                                                      
Bunlar için ciddi finans kaynaklarına ihtiyaç olmakla birlikte sağlıklı bir irade ve samimi girişimler ve bu girişimler neden desteklenmedi?Neden planlanmadı?                                                                                                                                                                                                                                                                        GELECEK’te bu memlekette hamaset siyaseti bırakılıp reel gerçeklerle bir siyaset mantalitesi ortaya koymak iyi niyet ve aşk işidir, Meşk işi hele ki hiç değildir.                                                                                                                                 

  Sorunlar profesyonelce  neşterler kullanabilecek liyakatli ve cesur siyasetin rol modelleri olan; hak için halkın çocukları ile çözülür niteliktedir..
Bu çözümlerde gerektiğinde bu halkın bir çocuğu ve ilçe başkanı olarak bizlerde her türlü fedakarlık içerisinde ve takibinde olacağız dedi.         

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı