Advert

GELECEK PARTİSİ İL BAŞKANLIĞI’NDAN GAZETEMİZE ZİYARET

Gelecek Partisi Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç ve Ergani ilçe başkanı Halim Tunç, Ergani Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Esat Taştekin’e ziyaret gerçekleştirdi.

GELECEK PARTİSİ İL BAŞKANLIĞI’NDAN GAZETEMİZE ZİYARET
Bu içerik 8268 kez okundu.

Gelecek partisi Diyarbakır il Başkanı Aydın Altaç Ergani ilçesinde gelerek vatandaşların sorunlarını dinledi ve Gelecek part iilçe  başkanlığına gelerek üyeleriyle toplantı yaptı.

Ergani ilçesinde halkla buluşan Aydın Altaç, Ergani Haber Gaztesi Genel yayın yönetmeni Esat Taştekin’i ziyaret etti.

Gelecek partisi  Diyarbakır il Başkanı Aydın Altaç, Sorun ekonomi, vatandaş geçinemiyor. Biz bunları söylediğimizde hedef biz oluyoruz. Genel başkan yardımcımız saldırıya uğramış, failleri daha yeni yakalanmış diyorlar. Gelecek partisi büyüyerek geliyor. Şimdi seçim olursa  Gelecek partisi bölgede çok büyük oy alır. Erdoğan, bunun farkında. Cumhur ittifakını yanına almak istiyen Erdoğan bazı siyaset partilerinin yanına gidiyor. Sonuç alamadığı zaman partisi yüzde 28’lere dayanmış durumda.

Türkiye geneline baktığımızda Gelecek partisi çok iyi durumda. AKP genel başkanı Recep Tayip Erdoğan, Yarın HDP ile ittifak kurabilir. Bu bir siyasettir, ne zaman nasıl olacağı belli değildir. Rahmetli Süleyman Demirel’in bir sözü var,” bir ülkede ekonomi çökmüşse o ülkede refah yoktur” demiştir.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
GGC’den 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü mesajı
GGC’den 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü mesajı
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?