Advert

Mahalleli çamurlu yollarının yapılmasını istiyor

Ergani ilçesi Ziyaret mahallesinde yaşayan Karadağ çifti, engelli olan çocuklarımıza yardım istemiyoruz. Bizim yollarımızı yapın, biz çocuklarımıza bakarız dediler.

Mahalleli çamurlu yollarının yapılmasını istiyor
Bu içerik 5646 kez okundu.

Ergani ilçesi Ziyaret Mahallesinde evlerine giden yollarının yapılmadığını belirten mahalle sakinleri, çamurlu yollardan dolayı mağdur olduklarını ifade ettiler.

Ergani  ilçesinde Ziyaret mahallesi kış aylarında yolarının çamurla kaplanması nedeniyle 2 engelli çocuğunu tedavisi için Rehabilitasyon merkezine götüremediğini belirten Adem Karadağ, yollarının yapılmasını istedi.

Şehir merkezine 12 km. uzaklıkta bulunan Ziyaret Mahallesinde yaşayan Adem Karadağ, 4 çocuğumuzdan 2’si engelli. Engelli çocuklarımızın tedavilerinden dolayı Rehabilitasyon merkezine götüremiyoruz. Bu nedenlede hiç bir yere çalışmaya gitmiyorum. Bu yolda arabamla gelirken yüzmetre uçuruma yuvarlanacaktım. Çamurlu olan yolumuzu yapsınlar. Ben hiç bir şey istemiyorum. Ne erzak, nede yakıt istemiyoruz, yardım beklemiyoruz. Çamurlu yolumuz yapılsın yeter dedi.

Anne Zülfiye Karadağ ise, ben çocuklarımın mağdur olmasını istemiyorum. Yolumuz kışın çamur olduğu için çocuklarımı Rehabilitasyon merkezinden gelen araça, çocuklarımı sırtıma alıp bir kilometre gidiyorum. 2014 yılından beri yetkili yerlere dilekçe ile başvurduk ama hiç bir  sonuç alamadık. Çocuğum günde iki defa havale geçiriyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bir an önce yolumuzun yapılmasını istiyoruz dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı
Çermik'te kaybolan genç için aramalar devam ediyor
Çermik'te kaybolan genç için aramalar devam ediyor