Advert

‘Alışverişini Yerel Esnaftan Yap, Esnafına Sahip Çık’ kampanyası

‘Alışverişini Yerel Esnaftan Yap, Esnafına Sahip Çık’ kampanyası
Bu içerik 2355 kez okundu.

Ergani Esnaf ve Sanatkarlar Odası vatandaşların alışverişlerini ilçedeki esnaf ve sanatkarlardan yapabilmeleri için “Alışverişini Yerel Esnaftan Yap, Esnafına Sahip Çık” sloganıyla kampanya başlatıldı.
Büyük alışveriş marketlerin neredeyse her mahallede sıra, sıra açtıkları şubeler arasında ayakta durmaya çalışan küçük esnaflara yönelik Ergani Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığınca ‘Alışverişini Yerel Esnaftan Yap, Esnafına Sahip Çık’ kampanyası başlatıldı. Üzerinde ‘İyi günde kötü günde hep beraber olduğun, alışverişini Ergani Esnafından yap Ergani kazansın, üzerimde yok sonra veririm dediğin, kimi zaman anahtarını, kimi zaman çocuğunu emanet ettiğin yerel esnafına sahip çık’ yazılarının olduğu pankartlar asıldı. 
“Küçük Esnafların Ayakta Durması Çok Zor”
Kampanya hakkında bilgi veren Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ağa Karaoğlan, “Büyük alışveriş merkezlerine karşı küçük esnafların ayakta durması çok zor. Ülkemizin içinden geçtiği bu ekonomik çalkantılı dönemde küçük esnaflarımız sıkıntılı durumda. Hükümetimiz küçük esnaflara yönelik düşük faizli kredilerle desteklemeye çalışıyor. Ben buradan özellikle halkımıza seslenmek istiyorum. Vatandaşlarımızı duyarlı olmaya davet ediyorum. Çünkü bizim esnafımız yeri geldiğince vatandaşın çocuğunu emanet ettiği, anahtarını verdiği, gece gündüz her hangi bir ihtiyacı olduğunda sıcacık evinden kaldırıp ihtiyacını gördüğü esnaf… Dolayısıyla düğününde cenazesinde, iyi günde kötü günde sürekli halkımızın yanında olan kesim yerel esnafımız” dedi.
Karaoğlan, Biz Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak bütün alışverişimizi Erganili esnaflarımızdan yapıyoruz. Ergani’nin en uç noktalarındaki marketlerde Odamıza alınmış çay, şeker faturası mevcuttur. Alışverişimizi bölge bölge yapıyoruz. Vatandaşlarımızdan da küçük esnafları desteklemesini bekliyoruz” diye konuştu.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Asur dönemlerine ait sikke ele geçirildi
Asur dönemlerine ait sikke ele geçirildi
Silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı
Silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı