Advert

Ak Parti Ergani 7. Olağan Kongresi

AK Parti Ergani İlçe Teşkilatı'nın 7. Olağan Kongresi yapıldı.

Ak Parti Ergani 7. Olağan Kongresi
Bu içerik 9145 kez okundu.
AK Parti Ergani 7. Olağan İlçe Kongresi pandemi kuralları çerçevesinde. Ergani gençlik merkezi spor salonunda gerçekleşti.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kongrede, milletvekillerinin yaptığı konuşmanın ardından seçim kurulu tarafından kurulan sandıkla seçime geçildi.
Mevcut Başkan Fırat Dolu ve Ahmet Çiçek'nin iki liste halinde katıldığı kongrede, 350 oy kullanıldı. Dolu 350 oy alırken, Ahmet Çiçek'in ise divana verdiği adaylığı kabul edilmedi.
Dolu, kendine destek veren herkese teşekkür ederek, bu güvene layık olmaya çalışacağını ifade etti.
Dolu, şöyle konuştu:
“Bizim kongrelerimiz, Cumhurbaşkanımızın ve Genel Başkanımızın gösterdiği hedefe layık bir şekilde birlik ve beraberlik içinde gerçekleşmektedir. Milletimizden kopmadan, kibir ve gururdan uzak, milletin sorunları ile dertlenerek onların sorunlarına çözüm üreterek teşkilatçılık yapmaktayız. Yeniden yapılanan ilçe teşkilatlarımız bu çerçevede önemli görevler üstlenmektedir.”
Kongreye, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Bölge Koordinatörü Ejder Açıkkapı, AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri Oya Eronat ve Ebubekir Bal, AK Parti Diyarbakır Eski Milletvekili Galip Ensarioğlu, Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Süleyman Serdar Budak ile partililer katıldı.
Seçimde Fırat Dolu yeniden başkan seçilirken, Abdullah Şengül, Abdullatif Kaya, Adem Akelma, Asiye Korkmaz, Aykut Bayhan, Belkise Kaymak, Celal Yel, Cuma Türk, Fatih Aslan, Ferman Ergün, Haci Kılınç; Haci Kınık, İsa Tekindağ, Kenan Yeşil, Mahmut Yaman, Mehmet Karakoç, Mehmet Şimşek, Murat Atabay,Mustafa Ucan, Nihat Köseoğlu,Nihat Sarı, Ömer Kaduş, Sabahattin İpek, Semra Erinç, Sezai Yavuz, Sıddık Kaya, Vedat Çetin, Vedat Şahin, Zülküf Duymaz, yönetim kurulu üyeliklerine getirildi.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var