Advert

Dolu: Kırsal mahallelerimizin sorunlarını çözüm buluyoruz

Dolu: Kırsal mahallelerimizin sorunlarını çözüm buluyoruz
Bu içerik 9727 kez okundu.
Ak Parti Ergani İlçe Başkanı Av. Fırat Dolu, göreve başladıkları günden bu yana gerek ilçe merkezi ve gerekse de kırsal mahallelerinde çalışmalarının süratle devam ettiklerini ifade ederek,kırsal mahallelerimizde özellikle kış aylarında yol, elektrik ve benzeri sorunların çözümü noktasında yapılacak olan çalışmaları bizzat yerinde tespit ettiklerini söyledi.
Dolu, yaptığı açıklamada, Devletin ve değerli ilçe kaymakamı aynı zamanda belediye başkanı Abdusselam Öztürk ile ile yaptıkları istişareler ile köylerde özellikle kış aylarında yol ve elektrik ve benzeri sorunların çözümü noktasında yapılacak olan çalışmaları bizzat yerinde tespit ederek, milletin kendilerine olan sevgi ve güvenini her zamanki gibi taze tutmak ve devletin her daim milletin yanında olduğunu hissettirmek en büyük vazifelerinin olduğunu söyledi.
İktidara geldikleri günden bu yana millete söz verdikleri gibi tek dertlerinin halka hizmetin en iyisini sunmak olan inançlarından bir an olsun ayrılmadıklarına değinen Başkan Dolu, “Bizim tek derdimiz milletimizin kalkınma, güven ve huzurun tesisini sağlamak sosyal hayatının her alanında değerli halkımıza sıfır sorun ile mutlu bir yaşam tarzı sunmaktır.
Ak parti milletin ve milyonları mal olmuş insana değer veren anlayışın partisi olmuştur olmaya da devam edecek ve bunun gayreti içerisindeyiz. İlk günkü aşkla milletimize hizmet etmeye devam ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz” diye konuştu.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı