Advert

Kanser hastası kadın yardım bekliyor

Ergani ilçesinde yaşayan 33 yaşındaki kanser hastası Filiz Yıldırım, hayırseverlerden yardım bekliyor.

Kanser hastası kadın yardım bekliyor
Bu içerik 7739 kez okundu.

Ergani ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesinde yaşayan  2 çocuk annesi Filiz Yıldırım  yakalandığı meme kanserinden kurtulabilmesi için yardım bekliyor.

Maddi durumu iyi olmayan ve eşinin işsiz olduğunu belirten Yıldırım,  2019 yılında meme kanseri teşhizi konuldu. Eşim işsiz olduğu için ameliyat masraflarını ailem karşıladı. Özel bir hastanede ameliyet oldum. Oturduğumuz ev kira,2 çocuğuma zor şartlarda bakıyorum. Haftanın 2 günü okula gidiyorlar. Beslenme çantalarına bir şey bırakamıyorum. Buda beni derinden üzüyor. Hastalığımdan dolayı çocuklarımla fazla ilgilenemiyorum dedi.

Haftanın bir kaç günü Diyarbakır araştırma hastanesine kontrole gittiğini belirten Yıldırım, Hastalığım ilerlememesi için Diyarbakır’a kontrole gitmem gerekiyor maddi durumum iyi olmadığından bazen yol üçreti bulamadığım için gidemiyorum. Kirada oturduğumuz ev sobalı, beni rahatsız ettiği için şuan çocuklarımla birlikte erkek kardeşimde kalıyoruz diye konuştu.

Maddi durumu iyi olmayan ve ev eşyalarını satışa çıkaran genç kadın sağlığına kavuşabilmesi için hayırseverlerden yardım bekliyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var