Advert

OKUL A–NCESi EĞiTiM TOPLANTISI

Okul A–ncesi Eğitimin Güçlendirilmesi Projesi çerçevesinde ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Kaymakamlık toplantı salonunda konu ile ilgili bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

OKUL A–NCESi EĞiTiM TOPLANTISI
Bu içerik 3531 kez okundu.

 

ilçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atabey’in başkanlık yaptığı toplantıya, Halk Eğitim Merkezi Müdürü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü, ilçedeki sendika temsilcileri, Sağlık Grup Başkanı ve anaokulu müdürleri katıldı.

            Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda, Okul Öncesi Eğitimin desteklenmesi konusunda bilgilendirme yapılarak projelenin ilçedeki okullara katkısı hakkında bilgi paylaşımı yapıldı. Toplantıda konuşan Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atabey, ilçedeki atıl binaları ve kullanılmayan mekânları tespit edip, çocukların kullanımı için düzenleyebilmek, Hâlihazırdaki köy odaları kütüphane ve spor salonu gibi halkın kullanımına açık mekânlar varsa bunların okul öncesi eğitim için tahsis edilmesini sağlamak, Halk Eğitim Merkezi Müdürlükleri ile işbirliği yapılarak mahallelerde ev kiralanıp bunların anasınıfı olarak düzenlenmesi gibi konularda yerel yönetimler ve STK ların maddi ve manevi olarak destek vermeleri gerekliliğini dile getirdi.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine