Advert

Tunç, siyaset değil gerçekleri konuşalım

Gelecek Partisi Ergani İlçe Başkanı Halim Tunç, ilçedeki esnafları ziyaret ederek, sıkıntılarını dinledi.

Tunç, siyaset değil gerçekleri konuşalım
Bu içerik 9653 kez okundu.

Gelecek Partisi Ergani ilçe Başkanı Halim Tunç, İlçemizin kanayan yarası olan bir çok sorunları var. Esnaflarımızı ziyaret ettiğimizde Aciliyet arz eden konuları tespit ettik. Tunç şunları kaydetti: Gelecek Partisi Ergani İlçe Başkanlığı olarak geçen günlerde çeşitli kurumları ziyaret ettik. Daha sonra ilçe esnafını  ziyaret etme fırsatı bulduk. İlçe halkımızın bize göstermiş olduğu teveccüh bizi çok mutlu etmiştir. Yaptığımız çalışmalar sonucu ilçemizde bulunan mezarlık, Sebze hali ve otogar sorununu tespit ettik. İlçemize yeni bir mezarlık tahsisinin yapılması gerekmektedir, Ergani belediye mezarlık müdürlüğünün aktif bir şekilde defin işlemlerini yapması gerekmektedir. Defin sırasında mezarların düzenlenmesi cenaze yıkama, sistem üzerinde numaralandırılma yapması gerek. 
İlçemizde sebze halimizin ziyareti sırasında esnaflarımızı dinledik. Esnafımız yeni bir sebze haline ihtiyaç olduğunu ve yeni sebze halinin yapıldıktan sonra ilçemize kaçak yollarla giriş yapılan sebze ve meyvelerin denetimi yapılması gerekmektedir dedi. 
İlçemizin diğer sorunuda otogar olduğunu belirten Tunç, 150 bin nüfuslu ilçemizde otogarın olmayışı. Her defasında Ergani’ye yeni otogar müjdesi diye pankartlar astılar. Gelinen noktaya baktığımızda otogar projesinde bir sonuç elde edilmediği görünmektedir. Ergani ilçemize yakışan modern bir otogara ihtiyaç olduğunu söyledi. 
Tunç, bu sorunlar bir siyaset malzemesi değil bir ihtiyaçtır. Hangi siyasi görüşte olursak olalım gelin hep birlikte Ergani ilçemizin temel ihtiyaçları olan bu sorunları hep birlikte çözelim. Bu sorunlar aslında çözümsüz değil. Yeter ki toplumun sesini kulak verilsin. Biz bunun için sahadayız. Şeffaf, adil, liyakatli, kararlı, samimi bir ekiple tüm bu sorunların üstesinden gelinebilir dedi. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı