Advert

Çermik'te 50 yataklı devlet hastanesinin temeli atıldı

Çermik ilçesinde yapılacak olan 50 yataklı devlet hastanesinin temeli atıldı.

Çermik'te 50 yataklı devlet hastanesinin temeli atıldı
Bu içerik 3881 kez okundu.

Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, çalışmalarımız neticesinde 50 yataklı devlet hastanenin bürokratik işlemlerinin tamamlandığını bugün ise temelini attıklarını söyledi.
Çermik Devlet Hastanesinin yapımına ilişkin resmi işlemlerin bittiğini açıklayan Karamehmetoğlu, Son teknolojiyle yapılacak hastane, yaklaşık 2 yılda tamamlanacak. dedi.

Hastanenin çevre ilçelere de hizmet vereceğini dile getiren Karamehmetoğlu, hastanenin son teknoloji ile donatılacağını yaklaşık 20 yıldır yapmasını bekliyorduk Çermik halkımı her şeyin en güzeline layıktır verdiğimiz sözlerin sevişçini yaşıyoruz sözlerine ekledi.

50 yataklı devlet hastanesinin yatırım için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Hastalıklarımıza şifa bulmasına vesile olmayı diliyorum. şeklinde konuştu.

Temel atma törenine, Çermik Kaymakamı Ramazan Polat, Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, AK Parti Çermik İlçe Başkanı Hayrettin Kızılarslan, çeşitli kamu kurum, kuruluş ve sivil toplum temsilcileriyle vatandaşlar katıldı.

Yapılan konuşmaların ardından hastanenin temeli protokol üyeleri tarafından atıldı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var