Advert

TEHLiKELi ViRAJ!

TOKi tarafından inşa edilen yeni 150 yataklı devlet hastanesine giden ana yoldaki keskin viraj olası kazalara davetiye çıkartıyor.

TEHLiKELi ViRAJ!
Bu içerik 3345 kez okundu.

 

Ergani ilçesinde yapılan 150 yataklı devlet hastanesi hizmet vermek için gün sayarken, hastaneye giden yola yapılan müdahale yetersiz kaldı. imarında bulunan 90 derecelik keskin virajın yolun tamamlanmaya yakın ortaya çıkmasıyla birlikte çıkan tepkilerin ardından yapılan müdahalenin yetersiz olduğu görüldü. Tam bir keskin viraj olan hastane yolunda araçların dönebilmesi için yeterli alanın bulunmaması özellikle acil vakaları hastaneye yetiştirmeye çalışan başta ambulanslar olmak üzere birçok araç için kazalara davetiye çıkartıyor. 

Toplu Konut idaresi tarafından tamamlanan ancak, hizmete açılması bürokratik engellerden dolayı bir türlü gerçekleşemeyen 150 yataklı devlet hastanesinde şimdi de “Keskin Viraj” sorunu ortaya çıktı. Yakın zaman önce ilçeye gelerek tamamlanan hastanede incelemelerde bulunduğu sırada söz konusu sorunu bizzat müşahede ederek, virajlı yolun biran önce düzeltilmesini isteyen Diyarbakır Milletvekili Süleyman Hamzaoğulları’nın talimatının ardından başlatılan çalışmalar sonuç vermedi. Birçok kesimin tepkisini çeken virajlı yol konusuna biran önce yeterli düzeyde önlem alınması gerektiğini belirten vatandaşlar, “Orta refüj kaldırılmış ancak genişletme yapılmamış. Yapılan çalışmalar yetersizdir. Hastane açıldığında bu yolda birçok kaza meydana gelecektir. En azından buraya, Diyarbakır’da otogara giden yol gibi akıllı bir kavşak yapılması gerekir. Burada kalıcı bir önlem alınmadığı takdirde çok can kaybı yaşanacaktır” şeklinde tepkilerini dile getirdiler.  

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı