Advert

Çermik Belediye Başkanının eşi koronadan hayatını kaybetti

Diyarbakır'ın Çermik İlçe Belediye başkanı Şeyhmus Karamehmetoglu'nun eşi Saadet Karamehmetoğlu koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Çermik Belediye Başkanının eşi koronadan hayatını kaybetti
Bu içerik 2887 kez okundu.

Bir süre önce testi pozitif çıkan Ak Partili Çermik Belediye Başkanı Şeyhmus Karamehmetoğlu'nun eşi Saadet Karamehmetoğlu Diyarbakır'da bulunan Özel bir hastanede tedavi görüyordu. Karamehmetoğlu bu sabah yaşamını yitirdi. Karamehmetoğlu'nun Çermik İlçesinde toprağa verileceği öğrenildi.

Skandal ameliyat!

Diyarbakır'ın Çermik İlçe Belediye başkanı Şeyhmus Karamehmetoglu'nun eşi Saadet Karamehmetoğlu korona virüs nedeniyle hayatını kaybederken, aile doktoru suçlayarak ölümle ilgili hukuki süreç başlattı. AK Partili Çermik Belediye Başkanı Şeyhmus Karamehmetoğlu'nun eşi Saadet Karamehmetoğlu Diyarbakır'da bulunan özel bir hastanede tedavi görüyordu. Karamehmetoğlu’nu ameliyata alınmadan önce Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan korona testi negatif çıkarken, ameliyat sırasında testi pozitife döndüğü iddia edildi.

Sabah negatif, akşam pozitif çıktı

Hayatını kaybeden Karamehmetoğlu’nun damadı Abdullah Kikizade gazetemize açıklamalarda bulundu. Kikizade, “Hastamızın 11 Ağustos’ta yatışı yapıldı. 12 Ağustos’ta testi çıktı. Öğleden sonra ameliyata alındı. Akşam saatlerinde ise, testinin pozitif çıktığını söylediler. Bu hastanın şüpheli olduğunu ameliyata girecek doktora söylüyorlar. Hastamızı yüksek ateşle ameliyata alıyorlar. Daha sonra hastamızı kaybettik. Konu ile ilgili olarak hukuki süreç başlatacağız. Sağlık Bakanlığına bildireceğiz “dedi.

Konu ile ilgili olarak görüştüğümüz hastane yetkilileri ise, testin önce negatif sonra pozitif çıkmasının Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile ilgili olduğunu söylediler.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı