Advert

SÜMER; DAVAMA VE ERGANİ’YE HİZMET İÇİN VARIM

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ergani İlçe Başkanlığına aday olan Mehmet Sümer, ‘ Dünya Lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde davama ve her şeyim olan Ergani’ye hizmet etmek için yola çıktım’ dedi.

SÜMER; DAVAMA VE ERGANİ’YE HİZMET İÇİN VARIM
Bu içerik 9057 kez okundu.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel merkezi, geçtiğimiz ay, istifalarını alan Diyarbakır’ın 12 İlçe teşkilatına yeni atama yapmak için kolları sıvadı. Başta Merkez 3 ilçe olmak üzere toplam 12 ilçe başkanlığı için çok sayıda kişi başvuruda bulundu. Yoğun başvuru yapılan ilçelerden biri olan Ergani’de AK Parti İlçe Başkanlığına sürpriz bir isim de adaylık başvurusu yaptı. Ergani ilçesinde tanınan, halkın sempati ve güven duyduğu işadamı Mehmet Sümer İlçe başkanlığına aday oldu. Adaylık başvurusunu İl Başkanlığına yapan genç ve sevilen işadamı Mehmet Sümer’in adaylar arasında ismi ön plana çıkan kişi olduğu kulislerde sıkça konuşulmaya başlandı. İlçede tanınmış bir aileye mensup olan yatırımcı ve işadamı Mehmet Sümer, ilçesine ve ilçe halkına hizmet etmek için aday olduğunu söyledi.

AK PARTİ DEVRİM YAPAN BİR PARTİ

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin proje ve yatırımlar yapan bir parti olduğunu kaydeden Sümer, ‘ Bölgemize cumhuriyet tarihinde yapılmayan hizmetler AK Parti iktidarları döneminde yapıldı. Başta altyapı olmak üzere ulaştırma, sağlık ve eğitim alanında devrim niteliğimde devasa yatırımlar yapıldı. 19 Yılda yapılan hizmetleri anlatmaya kalksak gazete sayfaları yetmez. Bende buz hizmet partisin bir ferdi olmaktan onur duyuyorum. Dünya lideri olarak gördüğüm Cumhurbaşkanımız, genel başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bu hizmet kervanında ilçeme ve ilçe halkıma hizmet etmek için yola çıktım. Allah mahcup etmesin’’ dedi.

ERGANİ’Yİ PARLAYAN YILDIZ YAPACAĞIZ

Ergani’nin Diyarbakır’ın en büyük ilçelerinden ve tarihi geçmişi, kültürü ve Sezai Karakoç’larıyla dünyada isim yapmış bir ilçe olduğunu anlatan Sümer, ‘ İlçemiz köklü ve her geçen gün nüfusu artan bir ilçedir. Tarihi mekanlarımızla aynı zamanda turizm ilçesidir. Ama maalesef bu güzelliklerimizin yeterince tanıtımını yapamıyoruz. Biz göreve geldiğimize halkla birlikte bir yönetim anlayışı kılacağız. Eksik kalan yanlarımızı gidereceğiz. Ergani’nin başta ekonomi olmak üzere, -sağlık, eğitim ve sosyal-kültürel alanda daha da gelişimini sağlamak için buradaki kurumlarımızla el ele vereceğiz. Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim anlayışıyla halka iç içe olacak arkadaşlarımızdan oluşturacağımız ekiple yürüyeceğiz’’ şeklinde konuştu.

ERGANİLİLERİN HERŞEYİ OLACAĞIZ

Göreve gelmesi halinde hayallerinin gerçek olacağını kaydeden Sümer, ‘ AK Parti her yerde olduğu gibi Ergani’de de halkın evi olacaktır. Partimizin kapısı halkımıza 7/24 açık olacaktır. Hem kapımız, hem gönlümüz hem de telefonlarımız her daim halkımıza sonuna kadar açık olacaktır. Vatandaşın her türlü sıkıntısıyla ilgileneceğiz. Buradaki kurumlarımızla birlik beraberlik ve hoş görü çerçevesinde Ergani ve Erganililere hizmet edeceğiz. İnşallah Allah nasip eder göreve layık görünürüz yapılmayan hizmet ve güzellikleri ve yenilikleri hayata geçireceğiz’’ dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde silahlı kavga
Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde silahlı kavga
Bizans ve Romalılara ait tarihi eser yakalandı
Bizans ve Romalılara ait tarihi eser yakalandı