Advert

AK Parti, Diyarbakır’da 12 İlçe Başkanının istifasını istedi

AK Parti Genel Merkezi, Diyarbakır’da 12 İlçe başkanının istifasını istedi, 3 İlçeye ise atama yaptı.

AK Parti, Diyarbakır’da 12 İlçe Başkanının istifasını istedi
Bu içerik 7676 kez okundu.

Norşin Öncel - Özel

 Kongre sürecine giren AK Parti’de revizyonlar sürüyor. Genel Merkez’den illere giden koordinatörler bazı ilçe başkanlarının istifasını istedi. Bu kapsamda Diyarbakır merkez Bağlar, Kayapınar ve Yenişehir İlçe Başkanlarının da aralarında bulunduğu toplam 12 ilçe başkanının istifası istendi. İstifası istenen İlçe başkanlarının yerine atamaların yapılacağı öğrenildi.

Budak karar genel merkeze ait

Konuyla ilgili Tigris Haber’e konuşan Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Serdar Budak, “Genel merkezimiz 12 İlçe başkanımızın istifasını istedi. Bu tamamen genel merkezimizin almış olduğu bir karardır. Ancak şuan İlçe başkanlarımız görevlerinin başındadır. Genel merkezimiz kısa süre içinde alacağı kararları kamuoyu ile paylaşır” dedi.

3 İlçeye atama yapılmıştı

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel Merkezi, merkez Sur ilçesi ile Eğil ve Çüngüş İlçe Teşkilatlarına Parti Genel Merkezi tarafından atama yapmıştı. Merkez Sur İlçesi AK Parti İlçe Başkanlığına Murat Unat, Eğil ilçe Başkanlığına Mehmet Zeki Uçar ile Çüngüş İlçe Başkanlığı görevine ise Zübeyir Arslanca getirildi. Atanan İlçe başkanları, yetki belgelerini, teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'in elinden almıştılar.  

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Asur dönemlerine ait sikke ele geçirildi
Asur dönemlerine ait sikke ele geçirildi
Silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı
Silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı