Advert

2 KİŞİNİN YAŞAMINI YİTİRDİĞİ SALDIRIDA 6 TUTUKLAMA

Bismil ilçesinde 2 kişinin yaşamını yitirdiği olayda korucubaşı Mahmut Karaarslan ve 2’si korucu 5 çocuğu, sevk edildikleri adliyede “kasten adam öldürme” gerekçesiyle tutuklandı.

2 KİŞİNİN YAŞAMINI YİTİRDİĞİ SALDIRIDA 6 TUTUKLAMA
Bu içerik 1937 kez okundu.

Bismil ilçesine bağlı Kağıtlı Mahallesi’nde 18 Temmuz’da bir aile fertleri arasında arazi ve inşa edilen ev anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Hamdiye Şık (61) ve oğlu Kadri Karaarslan (26) yaşamını yitirdi, Murat Karaarslan, Mehmet ve eşi Bahar Karaarslan yaralandı. Korucu silahlarının da kullanıldığı kavganın ardından Korucubaşı Mahmut, çocukları korucu Serdar ve Sidar ile Zafer, Mazlum, Serhat Karaarslan ve Hamdiye Şık’ın yaralanan çocuğu Murat Karaarslan gözaltına alındı. Kağıtlı Jandarma Karakolunda ifadeleri alınan 7 kişi, dün akşam saatlerinde Bismil Adliyesi’ne sevk edildi.

6 KİŞİYE TUTUKLAMA

MA’da yeralan habere göre, Savcılıkta ifadeleri alınan 7 kişi, tutuklanma talebiyle Bismil Sulh Ceza Hakimliği’ne gönderildi. İfade işlemleri gece geç saatlerde tamamlanan baba Mahmut ve çocukları Mazlum, Zafer, Serdar, Serhat ve Sidar Karaarslan, “Kasten adam öldürmek”ten tutuklanırken, Hamdiye Şık’ın çocuğu Murat Karaaslan ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.  (Haber Merkezi)

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Asur dönemlerine ait sikke ele geçirildi
Asur dönemlerine ait sikke ele geçirildi
Silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı
Silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı