Advert

İki odalı evde yaşam mücadelesi

Ergani’de yaşayan ve eşi epilepsi hastası olan 3 çocuk annesi kadın, çocuklarının küçük olması sebebiyle zor günler geçiriyor. Yaşam mücadelesini anlatan talihsiz kadın, hayırseverlerden yardım bekliyor.

İki odalı evde yaşam mücadelesi
Bu içerik 7198 kez okundu.

Ergani İlçesinde 5 nüfuslu Ulu Ailesi, iki odalı toprak evde yaşam mücadelesi veriyor. Ergani İlçesi Kemertaş Mahallesinde yaşayan Ulu çiftti, 3 çocuğuyla birlikte iki odalı toprak evde hayata tuttunmaya çalışıyor. Hediye Ulu, Eşim epilepsi hastası, belediyede geçici olarak 2 ay çalışıyor. Hasta olduğu için ağır işlerde çalışamıyor. Kimseye borçlu kalmayalım diye eşim hafif işlerde çalışarak borcumuzu kapatıyoruz. 
Bu evde 10 yıldan bu yana yaşadıklarını belirten Ulu, “Yaşadıklarımıza çok üzülüyorum. Bunlar karşısında şükretmekten başka bir şey gelmiyor elimden. İdare etmeye çalışıyorum. Çocuklarım daha küçük, onlara oyuncak bile alamıyoruz. Geçimimiz bazen komşuların sayesinde. Bazen de evde olursa makarna, bulgur pilavı pişiriyorum. Kaldığımız yer sağlıklı değil, yazın böcekler, fareler geziyor, kışın ise yağmur ve kar yağdığında evimiz topraklı olduğundan su damlatıyor. En büyük arzum evimizi onarıp çocuklarımın rahat edecekleri bir ev istiyorum.”

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var