Advert

Başhekim Akatay Oldu

Ergani Devlet Hastanesi Başhekimliğine Dr. Akatay getirildi. Sağlık Hizmetler müdürlüğüne de Latife Korkmaz atandı.

Başhekim Akatay Oldu
Bu içerik 7661 kez okundu.

Dicle Devlet Hastanesinde başhekim olarak görev yapan Dr. Salih Akatay, Ergani Devlet hastanesi başhekiliğine getirildi. 
Dicle Devlet hastanesinde uzun yıllar başhekim olan Dr. Salih Akatay, yaptığı açıklamada, Ergani Devlet hastanesi başhekimi görevinden istifa ettiği zaman il sağlık müdürümüz beni aradı Ergani’ye gidemisin dedi. Bende kabul ettim. 1993 yılında ilk atamam oldu. 1 nolu sağlık ocağında, 2 nolu sağlık ocağı, ilçe sağlık müdürü, dispanserde ve Başhekim yardımcılığı görevlerinde bulundum. Ergani ilçesinde 20 yıllık bir geçmişim var. Ergan’nin tüm köy ve mahallerini bilirim. Sağlık konusundaki eksiklikleri biliyorum dedi. 
Şimdiki yeni hastanenin yapımın aşamasında Ergani’de olduğunu ifade eden Akatay, “Ben Erganili değilim ama bütün Erganililer kadar Erganiliyim.Bazı duyumlar var, Erganili olsun çamurdan olsun cümlesi beni rahatsız ediyor. Önemli olan nereli olduğunuz değil nasıl hizmet ettiğinizdir. Ergani’ye hizmet etmek için büyük bir zevk alacam. Ergani Devlet hastanesi yönetimi olarak her türlü hizmeti sunmaya muhtebiriz. İnşallah ilerleyen zamanda daha da güzel çalışmalarımız olacak." dedi. 
Öte yandan  Ergani Devlet Hastanesi Sağlık Hizmetleri Müdüresi olarak Latife Korkmaz atandı. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde silahlı kavga
Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde silahlı kavga
Bizans ve Romalılara ait tarihi eser yakalandı
Bizans ve Romalılara ait tarihi eser yakalandı