Advert

Gelecek Parti Ergani İlçe Başkanlığına Tunç yeniden seçildi

Gelecek Parti Ergani İlçe Başkanlığına Tunç yeniden seçildi
Bu içerik 6573 kez okundu.

Ekrem SENVAR
Gelecek Parti Ergani ilçe Başkanı Halim Tunç yeniden seçildi.
Yeni tip korona virüs (Kovid-19) tedbirleri çerçevesinde alınan tedbirlerle yapılan ve kongre sonucunda tek listeyle gidilen seçim sonucunda Tunç yeniden başkanlığa getirildi.
Kongreye Gelecek Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, İYİ Parti Ergani ilçe Başkanı Ahmet Kan, CHP Ergani İlçe Başkanı Mustafa Aslan, da katıldı.
Gelecek Parti Ergani ilçe Başkanlığı Halim Tunç yaptığı açıklamada Gelecek partisine gönül veren cesur insanlar olarak bizler toplum için yeni bir umut ışığı olan Ülkemizin ve halkımızın Kronikleşmiş Sorunlarına Akılcı ve reel çözümler üretmek hizmet mantığını önceleyen bir siyasi yapıyla yola çıkacağız dedi. 
Tunç, Gelecek Partisine gönül verenler Geleceği inşa etmek adına kararlı adımlar atıyoruz, atmaya devam edeceğiz. Devlet aklının olmadığı, deneme yanılma yoluyla ülke yönetilmeye çalışıldığı, demokrasinin askıya alındığı bir süreçte itilen kakılan horlanan ve ötekileştirilen halkımız için Kutlu bir yola çıktık. Bu yolda ayrıştırıcı değil birleştirici olacağız.
Evrensel insan hakları temelinde ademi merkeziyetçi ve adalet temelinde hamasete değil hakikate yoğunlaşan samimi ve dürüst bir ekiple siyasete Özgürlük Hürriyet, Adalet ve ,adil bir bölüşüm, ile Milli gelirde sadece istatistiksel olarak varlığı bilinen bir vatandaşlık mantığını yok ederek Pratize edilmiş, realist ve hakkaniyet damgasına vuracağız diye konuştu. 
Tunç, Bu zorlu yolculuğun omuzlarımıza yüklediği Yöneticilik ateşten gömlektir, Bu mantıkta temellendirilmiş bir siyaset uzun vadeli sorumlu bir meslek olacaktır, Siyaset ceberruti bir meslek değildir, 
Bugüne kadar alışılan haliyle ben yaptım ben ettim oldu deyip halkını nifak ve sahtekarlığa motive eden siyaset mantalitesi “Dün dündür bugün bu gündür.” Mantığı sahtekar ve yalancılığın politik itirafıdır, Halkın imkanlarıyla halka yapılan hizmetler bir lütuf olarak sunulamaz.
Vatan, Millet, Bayrak, Devlet kavramları üzerinden İnşallah, Maşallah edebiyatı ile hamaset yapanlar bu kavramları çok kirlettiniz, ve halk bu türden sloganların ömrünün tükendiğini fark etmiş Ne yazık ki; siz hala alıştığınız şarkılarla halkı uyutmaya devam etme şansını da kaybettiniz.
Millete rağmen Millete siyaset yapan yasakçı zihniyet ile ülkeyi yönetenlere sandıkta güçlü bir irade ve tercih ile gerekli cevabı vereceğiz dedi. 
Tunç, Bizler Genel Başkanımız ve siz değerli Kurucular Kurulu üyelerinin yüklerini hafifletmek toplumu özlediği değerler ile buluşturmak için çıktığınız bu yolda sizlere yoldaşlık edeceğiz, hep beraber toplumu yeniden ihya edeceğiz. Hep beraber bu yollarda ıslandık demeyeceğiz, Islanmak bir zahmet sebebi ise zahmet bizimdir, rahmet ve bereket halkımızındır.
Sayın genel başkanımız Prof.Dr.Ahmet Davutoğlu’nun ister dışişleri danışmanı ve Müsteşarı iken, ister Dışişleri bakanı iken yürüttüğü derin stratejiler ile sıfır dış politikamızın neden İflas ettiğini bilen var mı? Literatürümüzde Mesele alet ustanın elinde hüner üretir meselesi ise alet alet olmaktan çıktı, ve dış politikamız sorun üreten bir politik atmosfere girdi.
Siyasetin felsefi derinliğine yabancı olanlar bu mekanlarda sorun çözmekten ziyade sorunun kaynağı olurlar, Genel başkanımız Sayın Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu’nun bilgi birikim ve tecrübeleri Liyakat esasının ortasında yer alması gerekirken, dışlanmış ve İradesi yok sayılmış, pasifize edilmiş bir siyaset arenasında onurlu insanlar tek başına da kalsalar bu arenada pes etmezler çünkü onlar birilerine dayanmaktan ziyade liyakatlerine dayanırlar.
Mevcut haliyle ülke siyaseti asabiyet ve ötekileştirmenin etki alanına savrulmuşsa bu savrulmanın halkımıza daha fazla ıstıraplara sebep olmaması için Gelecek Partisi olarak Ülke geleceğine Müreffeh Aydınlık, Özgür ve Adaletin üstünlüğüne inanan ve siyaset ahlakına yaraşır bir oluşum ve hareket olarak yıkılan umutları Pratiklerimiz ile yeşerterek, hakça ve insanca yaşanılacak bir ülke inşa etmek en büyük idealimizdir diye konuştu. 

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Çermik'te kaybolan genç için aramalar devam ediyor
Çermik'te kaybolan genç için aramalar devam ediyor
Sigara içmek için çıktığı pencereden düşüp öldü
Sigara içmek için çıktığı pencereden düşüp öldü