Advert

A–ĞRETMEN EViç™NiN A‡EHRESi DEĞiŞTi

Yaklaşık 5 ay önce Ergani A–ğretmen evi Müdürlüğüne atanan Cevdet Kaygusuz, kısa sürede yürüttükleri çalışma neticesinde öğretmen eviç™ni Erganiç™ye yakışır, daha konforlu ve kaliteli bir seviyeye ulaştırdıklarını söyledi.

A–ĞRETMEN EViç™NiN A‡EHRESi DEĞiŞTi
Bu içerik 3471 kez okundu.

 

Kaygusuz, 5 ay gibi kısa bir süre içerisinde öğretmen evi’nin çehresini baştan sona değiştirdiklerini ifade ederek bunun, kaliteyi beraberinde getirdiğini vurguladı.

            Ergani Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Cevdet Kaygusuz, Ergani gibi kapasitesi yüksek bir ilçede, Ergani’ye yakışır bir öğretmen evi modeline kavuşturmak için kısa sürede uzun mesafe kat ettiklerini belirterek, bu değişimin kaliteyi beraberinde getirdiğinin altını çizdi. Kaygusuz, otel kısmında uzun yıllar kullanılan yatak, mobilya vesaire gibi araç gereçleri değiştirmekle işe başladıklarını belirterek yürüttükleri çalışmaları şöyle değerlendirdi: “Müşterilerimizin konforuna uygun araç gereçleri yenilemek, personel ve hizmet kalitemizi gözden geçirmekle işe başladık. Otel kısmını yeniden dizayn ederek konfor ve açık büfe kahvaltı kombinasyonunu hayata geçirdik. Yine yeni başlattığımız öğlen yemeği servisi uygulaması ekonomik ve kaliteli olması itibariyle müşteri kitlemize oldukça büyük bir avantaj sağlamıştır. Kurumumuzun mali durumu kısa sürede gelir gider dengesi sağlanarak devamında kar’a geçilmiş, gelinen noktada kurumumuz yüzde iki yüzler civarında kar etme durumuna geçmiştir. Bu mali ferahlık, eski dönemden birikmiş elektrik borcumuzun büyük kısmını ödememizde ve kurumumuza yük olan bu gibi birikmiş konuları bertaraf ederek önümüzü görmemizi sağlamıştır” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Damat dehşeti; 1 ölü, 2 yaralı
Damat dehşeti; 1 ölü, 2 yaralı
Güvercin kavgasında 3 kişi yaralandı
Güvercin kavgasında 3 kişi yaralandı