Advert

MYO ÇOCUK GELİŞİMİ PROGRAMINA ÖĞRENCİ ALIYOR

1997’den beri Ergani’de faaliyet gösteren Ergani Meslek Yüksekokulu 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılında Çocuk Gelişimi Programına ilk defa öğrenci alacak.

MYO ÇOCUK GELİŞİMİ PROGRAMINA ÖĞRENCİ ALIYOR
Bu içerik 12946 kez okundu.

Konuyla ilgili bilgi veren Ergani Meslek Yüksek Okulu Müdürü ve ÖSYM Ergani İlçe Sınav Koordinatörü Doç. Dr. Muhammed Tayyib Kılıç, 2016 Ağustos ayında göreve geldiklerini, geçen dört yıllık süre zarfında Yüksekokulun gelişmesi için gayret gösterdiklerini, öğrenci alınan Çocuk Gelişimi Programının da bunun bir göstergesi olduğunu ifade etti.
Programa öğrenci alınmasında emeği geçen Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip Gül’e ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Eyyüp Tanrıverdi’ye teşekkürlerini sunan Kılıç, Çocuk Gelişimi Programının son yıllarda oldukça rağbet gören bir bölüm olduğunu ve programın sadece Ergani’ye değil, Maden, Çüngüş, Çermik, Dicle, Eğil ve Diyarbakır gibi çok geniş bir havzaya hitap edeceğini belirtti. Doç. Dr. Muhammed Tayyib Kılıç, Ergani Meslek Yüksekokulu’nun ilçeye önemli katkılar sunduğunu, 27-28 Haziran 2020 tarihinde yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavının (YKS) da Yüksekokulumuz binasında faaliyet gösteren Ergani ÖSYM İlçe Sınav Koordinatörlüğü tarafından organize edileceğini ifade ederek sınava giren bütün öğrencilere başarılar diledi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var