Advert

Müzisyen Raperin tahliye edildi

Kendisini dolandıran, sonra da fotoğrafla şantaj yapan Cüneyt Pala’yı öldürdüğü gerekçesiyle 12,5 yıl hapis cezasına mahkûm edilen müzik öğretmeni ve müzisyen Dilek Demir (Raperin) tahliye edildi.

Müzisyen Raperin tahliye edildi
Bu içerik 3678 kez okundu.

Müzik öğretmeni, Raperin adıyla tanınan müzisyen Dilek Demir özgürlüğüne kavuştu. Yargıtay, 29 Nisan 2017’den beri tutuklu olan Demir’in dosyasını karara bağladı. Demir, dün akşam cezaevinden tahliye edildi.

NE OLMUŞTU?

Dilek Demir, cezaevinden gönderdiği mektupta olayı şöyle anlatmıştı: “Sarkis Margosyan adlı biri katalog fotoğrafçısı olarak bana sosyal medyadan ulaştı. Dünyaca ünlü markalarla çalıştığını söyledi. Gerçek adını olay günü polislerden öğrendim. Markaların yüzü olursan dünya çapında tanınırsın dedi. Görüşmelerimizden avukat eşimin de haberi vardı.

Üç kez profesyonel fotoğraf çekimi yaptık. Sadece yüzümü çekecekti. Prada ile sözleşme imzalıyoruz diyerek 50 bin TL ödedik. Şiirlerimi bestelememi söylüyordu, albüm yaparız diyordu. Sonra dolandırıldığımı anladım… ‘Ne zaman sıkışsam para vereceksin, fotomontajdan haberin yok mu’ dedi. Kuzenim Sinem’in de bikinili fotoğraflarını çekmişti. O da bana sürekli baskı yapıyordu. Rezil olmaktan korkuyorduk…

Psikolojim bozuldu, içime kapandım. Gülşah da dolandırılmıştı ve onunla görüşecekti. Fotoğraflarımızı, parayı alıp adamı polise teslim edecektik. Gülşah, otel odasında adamla buluştu. Ben dışarıda bekliyordum. Gülşah, ‘Abla tecavüz edecek kurtar beni diye’ mesaj atınca odaya girdim. Adam beni görünce canavara döndü. Defalarca kafamı duvara vurdu, aklıma kızım geldi, bir hamleyle cebimden meyve bıçağını çıkarıp savurdum… Yavrumu öpüp ‘anneciğim yarın dönüyorum’ demiştim. Dönemedim…”

Kendilerini dolandıran ve şantaj yapan 41 yaşındaki Cüneyt Pala’yı öldürmekten Dilek Demir ve Gülşah Şat 12 yıl 6 ay hapis cezasına mahkum olmuştu. Şat geçen yıl tahliye olurken, Demir de dün tahliye edildi. (Kaynak: Gazete Duvar)

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde silahlı kavga
Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde silahlı kavga
Bizans ve Romalılara ait tarihi eser yakalandı
Bizans ve Romalılara ait tarihi eser yakalandı