Advert

Hastane Bahçesi Temizlendi

Ergani Devlet Hastanesinde Gönüllülük esasına göre hastane çalışanları tarafından hastanenin bahçesinde çevre düzenlemesi yapıldı.

Hastane Bahçesi Temizlendi
Bu içerik 6619 kez okundu.

Hastane bahçesinde ve vatandaşların en çok kullandığı alanlarda çevre temizliği yapan çalışanlar, topladıkları çöpleri poşetlere doldurup bir araya getirdikten sonra etkinliği tamamladı.
Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr.İbrahim Halil Yaman , gazetecilere yaptığı açıklamada, bu tür etkinliklerin insanlarda çevre temizliği bilinci oluşturduğunu söyledi.
Hastane yönetimi olarak ellerinden geldiğince çevreyi temiz tutmaya çalıştıklarını ancak vatandaşların da çevreyi kirletmemek adına daha dikkatli olması gerektiğini dile getiren Yaman, "Halkımızın bu konuda daha dikkatli olması lazım. Önceliğimiz kirletmemek olmalıdır. Bu yerler sürekli kullanıldığı için hastane ve çevresinde temizliğe özen gösterilmesi gerekir.Bu duyarlılıktan dolayı hepsine teşekkür ediyorum. Bizler vatandaşlarımıza çevre bilincini kazandırabilmek için bu çalışmalara destek veriyoruz ve hastanemize gelen vatandaşlardan da destek bekliyoruz." diye konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
ahmet     2020-06-19 temizlik yapılınca haber oluyorsa durum çok vahim demektir :))
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Çermik'te kaybolan genç için aramalar devam ediyor
Çermik'te kaybolan genç için aramalar devam ediyor
Sigara içmek için çıktığı pencereden düşüp öldü
Sigara içmek için çıktığı pencereden düşüp öldü