Advert

19 yaşındaki genç, ablasını darp ettiği iddiasıyla tartıştığı eniştesini öldürdü

Diyarbakır'da 19 yaşındaki bir genç, ablasını darp ettiği iddiasıyla tartıştığı eniştesi İdris Elçiboğa'yı bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs, polis ekipleri tarafından suç aleti ile birlikte yakalandı.

19 yaşındaki genç, ablasını darp ettiği iddiasıyla tartıştığı eniştesini öldürdü
Bu içerik 1597 kez okundu.

Diyarbakır'da M.E. (19), aynı iş yerinde çalıştığı eniştesi İdris Elçiboğa (33) ile ablasını darp ettiği iddiasıyla tartıştı. İkili arasında çıkan kavgada Elçiboğa, M.E.'nin bıçaklı saldırısı sonucu yaşamını yitirdi.

TARTIŞMA SONRASI ÇIKAN KAVGADA ENİŞTESİNİ BIÇAKLADI

Olay, öğlen saatlerinde merkez Yenişehir ilçesi Sanayi Mahallesi 703'üncü sokakta bulunan bir hurdacıda meydana geldi. İddiaya göre Y.E., (29) eşi İdris Elçiboğa tarafından dün gece şiddete uğradı. Sabah evi terk ederek babasının evine giden Y.E., yaşadıklarını ailesine anlattı. Bunun üzerine kardeşi M.E., aynı iş yerinde çalıştığı eniştesi Elçiboğa'nın yanına gitti. Enişte ile kayınbiraderi arasında çıkan tartışmada İdris Elçiboğa, M.E. tarafından bıçaklandı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

M.E. olaydan sonra kaçarken, haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalenin ardından, Dicle Üniversitesi Hastaneleri Acil Servisi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan İdris Elçiboğa yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

KISA SÜREDE YAKALANDI

Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, mahallenin giriş ve çıkışlarını kapatarak M.E. suç aleti bıçakla yakalayarak gözaltına aldı. İdris Elçiboğa'nın cenazesi otopsi için morga götürülürken, M.E.'nin emniyetteki sorgusu devam ediyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var