Advert

Çöp konteynerleri dezenfekte ediliyor

Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk, “İlçemizde bulunan çöp konteynerlerimizi, yerinde yıkayarak, ilaçlarla dezenfekte ediyoruz” dedi.

Çöp konteynerleri dezenfekte ediliyor
Bu içerik 2731 kez okundu.

Yaz döneminde çöp konteynerlerini yerinde yıkayarak dezenfekte eden Ergani Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri, çalışmalarına devam ediyor. 
Temizlik, ekipleri ilçenin muhtelif yerlerinde eskimiş çöp konteynerleri ile çöp kovalarını da yenileri ile değiştirirken; yetersiz kalan bölgelere de konteyner ve çöp kovası bırakıyor.
Ergani Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri, ilçe genelinde bulunan yer üstü ve yer altı çöp konteynerlerini yerinde yıkayarak dezenfekte ediyor. 
Yaz aylarında sıcaklık nedeniyle artan kötü koku ve bakterilerin önüne geçmek için daha da arttırıldı. Öte yandan ekipler, ilçenin muhtelif yerlerinde eskimiş çöp konteynerleri ile çöp kovalarını da yenileri ile değiştirirken; yetersiz kalan bölgelere de konteyner ve çöp kovası koyuyor. 
Her zaman vatandaşın sağlığını düşündüklerini ifade eden Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk, "İlçemizde bulunan bütün çöp konteynerlerimizi, yerinde yıkayarak, özel ilaçlarla dezenfekte ediyoruz. Kullandığımız kimyasallarla çöp konteynerlerindeki sinek oluşumu önleniyor. Bu uygulama ile Temizlik İşleri ekiplerimiz dezenfekte işlemi ile kötü koku ve bakteri oluşumunun önüne geçiyoruz” diye konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Sigara içmek için çıktığı pencereden düşüp öldü
Sigara içmek için çıktığı pencereden düşüp öldü
Turistik Diyarbakır Ekspresi Ankara'ya uğurlandı
Turistik Diyarbakır Ekspresi Ankara'ya uğurlandı