Advert

Ergani'de sıcak asfalt çalışması başlatıldı

Ergani ilçesinde sıcak asfalt çalışması başlatıldı.

Ergani'de sıcak asfalt çalışması başlatıldı
Bu içerik 4300 kez okundu.

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Ergani Belediyesi'nin altyapısını tamamladığı Milli Egemenlik Caddesi'nde asfalt çalışması başlattı.

Yüklenici firma ekipleri, kanalizasyon ve diğer altyapı eksikleri giderilen Milli Egemenlik Caddesi'nde sıcak asfalt çalışmalarına başladı.

Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk, çalışmaları yerinde inceledi.

Firma yetkililerinden bilgi alan Öztürk, burada yaptığı açıklamada, Milli Egemenlik ve Ziya Gökalp Caddesi’nde ve birçok noktasında belediye ekiplerince çalışma yapıldığını vurgulayan Öztürk, şöyle konuştu.

Bunun ilk startını Milli Egemenlik Caddesi'nde altyapı eksikleri giderilerek buradan başladık. Kaldırımlar tamamlanacak ve kaldırım düzenlenmesi yapılacak. Ergani’nin kalkınması ve daha modern hale getirilmesi için alt ve üstyapı çalışmaları devam edeceğini. söyledi

Öztürk, sözlerini şöyle tamamladı. Bu benim görev yaptığım Ergani için ilk hizmetim olacak. Ramazan demedik, salgın demedik hizmetin durmasını istemedik. Bu hizmetimiz bir ilk olmayacak son da olmayacak. Bizim bir hedefimiz var Ergani ilçesindeki bütün yolları sıcak asfalt yapılması, inşallah Allah’ta izin verirse halkımızda arkamızda durarsa bu projeleri gerçekleştireceğiz. Bir hayal değil bu proje, inşallah bütün köylerin içlerini asfaltlayacağız.

Daha bir çok projemiz var sosyal olarak kültürel olarak, kadınlara, erkeklere, gençlerimize yönelik çalışmalarımız olacak. dedi

Ergani bizim arkamızda durduğu müddetçe bizde hizmet için buraya geldik.

Devlet her zaman vatandaşlarımızın yanındadır, ancak devlet kurumlarını eline alan bazı cenahlar devletin kurumlarını kendi çıkarlarını ve kendi emellerini kullandıkları müdettce

Devletin kurumları tabiki işlemez hale geliyor. Belediye de devletin en güzide kurumlarından birisi Belediye Devletin bir cihazı, bu cihazı kullanma yetkisini devlet kullanamayan kişilerde alıp bizim gibi vatan evlatlarına verme fırsatı yaptı. Bizlerde Ergani’nin kaynaklarını iyi bir şekilde yapacağız, paralarını çalmayacağız. Biz Ergani için varız dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır Büyükşehir’den ilk tasarruf icraatı!
Diyarbakır Büyükşehir’den ilk tasarruf icraatı!
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı