Advert

Ergani Vefa Sosyal Destek Grubundan 3038 İhtiyaç Sahibi Aileye Hizmet

Ergani Vefa Sosyal Destek Grubundan 3038 İhtiyaç Sahibi Aileye Hizmet
Bu içerik 4267 kez okundu.

Ergani Vefa Sosyal Destek Grubu çalışmalarına ilişkin açıklamada bulunan Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Abdulselam Öztürk “Vefa Ekiplerimizle birlikte, öncelikle sokağa çıkamayacak durumda olan 65 yaş üstü vatandaşlarımıza ve ihtiyaç sahibi ailelere gece gündüz demeden gıda ve hijyen paketi ulaştırıyoruz. Bunun yanında yaşlılarımızın bağlarını budamaktan, maaşlarını çekmeye; ilaç,maske vb. sağlık ihtiyaçlarından, ulaşım ihtiyaçlarına kadar her konuda destek olmaya gayret ediyoruz.”  dedi.

Ergani’de değerli bir yardımlaşma ve dayanışmanın sergilendiğini belirten Öztürk, “Ergani Vefa Sosyal Destek Grubu aracılığıyla 2660 adet gıda ve 378 adet hijyen paketini ihtiyaç sahibi aileye ulaştırmış bulunuyoruz. Sunulan “Vefa” hizmetlerinde görev alan, bütün kurum ve kuruluşlarımızın çalışanlarına, kıymetli büyüklerimiz ve Erganililer adına teşekkürlerimi sunuyorum. Öte yandan, evlerinde kalarak duyarlılık gösteren, çalışmalarımızda bizlere destek veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

Bu zor günlerde, Vefa Sosyal Destek Grubu, İlçe Denetim Komisyonu ile Ergani Belediyesi Zabıta ve dezenfeksiyon ekipleri ilçemizde salgının yayılımını engellemek için gönüllülük ve fedakarlıkla çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var