Advert

Milli Eğitim Müdürü Ernez 'den okul ziyareti

Ergani İlçe Milli Eğitim Müdürü Demir Ernez, köy okullarını ziyaret etti.

Milli Eğitim Müdürü Ernez 'den okul ziyareti
Bu içerik 9641 kez okundu.

Ergani İlçe Milli Eğitim Müdürü Demir Ernez okul ve köy sorunlarını yerinde görmek amacıyla Özbilek, Gözekaya, Pınarkaya, Salihli, Dağarası, Kesentaş, Çayırdere ve Yolbulan köyü ortaokulunu ziyaret etti.

Okul idarecileri, öğretmenler ve öğrencilerle bir araya gelen Ernez ve beraberindekiler, okulların sorunları hakkında bilgi aldı.

Milli Eğitim Müdürü Ernez, Sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet edip sorunlarını dinlediklerini söyledi

Köy ziyaretinde köylülerle de bir süre sohbet eden Ernez, Gazetemize yaptığı açıklamada, okullarımızı ziyaretlerimizi sıklaştırarak Bütün çalışmalarımız geleceğimiz olan gençlerimiz için. dedi.

Milli Eğitim Müdürü Ernez sözlerini şöyle tamamladı. Ziyaretlerde muhtarlar ve köy halkıyla sohbet ederek okullarımızın sorunları yerinde inceliyoruz. Halkımızla her alanda sıcak temasımız her zaman olacaktır. diye konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Ramazan     0000-00-00 Bir öğretmen olarak bu kadar alçak gönüllü ve 15 Temmuz Askeri Çoban İlkokulunun yıllardır çözülmeyen sorunlarını çözen böylesi bir müdürün Ergani için şans olduğunu düşünüyorum..Hep beraber eğitim için el ele verelim..Talancılara,akbabalara,kul hakkı yiyenlere bu toplum karşı çıkmalı..Demir müdüre başarılar diliyorum..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde silahlı kavga
Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde silahlı kavga
Bizans ve Romalılara ait tarihi eser yakalandı
Bizans ve Romalılara ait tarihi eser yakalandı