Advert

O AA‡IKLAMALARI TALiHSiZLiK

Eski Milletvekili ihsan Arslan, ç˜PKK bana mesaj yolladı eski vekiller gibi ol çalışma susç™ açıklamalarında bulunan Cuma içtenç™e çok sert cevap verdi.

O AA‡IKLAMALARI TALiHSiZLiK
Bu içerik 3822 kez okundu.

 

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma içten’in ‘ PKK bana mesaj yolladı eski vekiller gibi ol çalışma sus’ açıklaması eski Milletvekillerinin tepkisine neden oldu. Eski Milletvekili ihsan Arslan, açıklamanın çok yanlış ve talihsiz olduğunu ifade ederek, ‘’Açıkçası sadece Diyarbakır değil bölgenin bütün eski Milletvekillerini töhmet altında bıraktı. Sanki herkes uyuyor bir tek o çalışıyor havası veriyor. Haddini aştığını bilmesi lazım. Bir AK Parti’li Milletvekiline yakışmayan sözler. Söylediklerini kulaklarının duyması lazım’’ dedi.

 

DiYARBAKIR- PKK tarafından kaçırılmak istendiği iddialarıyla gündeme gelen AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma içten’in dün bazı ulusal gazetelerde yayınlanan ‘PKK bana mesaj yolladı eski vekiller gibi ol çalışma sus’ sözleri eski Milletvekillerinin sert tepkisine neden oldu. Diyarbakır eski Milletvekili ihsan Arslan, içten’e ‘ Haddini açtığını bilmesi lazım’ dedi.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Diyarbakır Milletvekili Cuma içten’in açıklamaları eski Milletvekillerini ayağa kaldırdı. iki dönem Diyarbakır Milletvekilliği görevinde bulunan eski Milletvekili ihsan Arslan, ‘ Cuma içten’in PKK bana mesaj yolladı eski vekiller gibi ol çalışma sus’ sözleri talihsiz ve bir AK Partili Milletvekiline yakışmayan sözlerdir. Yaptığı bu açıklamayla sadece Diyarbakır değil bütün bölgenin eski Milletvekillerini töhmet altında bırakmıştır. Sanki diğer vekiller çalışmıyor sadece o çalışıyor. Açıklamalarında haddini aştığını bilmesi lazım. Söylediklerini kulakları duymuyor. Kendisi ölçüsüz konuşup gereksiz sürtüşme yaptığı bir yanlışın bedelini ödüyor olabilir. Açıklamalarında biz eski vekilleri töhmet altında bırakmıştır’’ diye konuştu.   

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak