Advert

ENSARiOĞLU; çœHEDEF YEREL SEA‡iMç DEDi

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, Bayram ziyareti çerçevesinde Ergani parti teşkilatına yaptığı ziyarette çeşitli temaslarda bulundu.

ENSARiOĞLU; çœHEDEF YEREL SEA‡iMç DEDi
Bu içerik 3396 kez okundu.

 

ilçe merkezinde taziye ziyaretleri gerçekleştiren Ensarioğlu, parti binasında partililerle ve vatandaşlarla bayramlaştı. Öncelikli hedeflerinin önümüzdeki yerel seçimlerde başarı sağlamak olduğunu belirten Ensarioğlu, “AK Parti yerel seçimlerde gösterecek aday bulamayacak” sözünü sert bir dille eleştirerek, BDP’ye yüklendi.
GAZiANTEP SALDIRISINI LANETLEDi
Bayram ziyareti çerçevesinde Ergani’de temaslarda bulunan AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, gündemdeki olaylara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Gaziantep’te yapılan bombalı saldırıyı lanetleyen Ensarioğlu: “Her kim yaparsa yapsın bu saldırıyı kınıyor, lanetliyorum. Bugün bunu yapanlar Türkiye’de çözüm yaratmak için değil, sorun yaşatmak için bu yola başvurmaktadırlar. Her türlü şiddete karşıyız ancak; günlük yaşantılarında, işlerinde- güçlerinde olan vatandaşların bu tür vahşi saldırıların hedefi olmasının hiçbir izahı yoktur. Bunu ne vicdan kabul eder, nede ideoloji. Türkiye’deki sorunların çözümünün adresi sivil idaredir, demokratik siyasettir. Hükümetimiz bu anlamda demokratik siyasetin önünün açılmasında önemli bir misyon üstlenmiştir. Dolaysıyla, Türkiye’de silahın ve şiddetin bir haklılığı olamaz. Bu zulüm kimden geliyorsa, halkın bu şiddeti uygulayanların karşısında durması gerek” dedi.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak