Advert

TANER GAœVEN TAZELEDi

3. dönemden buyana başarıyla Ergani Kuyumcular Derneği Başkanlığını yürüten Bülent Taner, derneğin 18. olağan kongresinde 4. kez güven tazeledi

TANER GAœVEN TAZELEDi
Bu içerik 3362 kez okundu.

 

Taner, yönetime geldikleri dönemin ilk çeyreğinde kuyumcu esnafının, sektörün ve mesleki sorunların tespit edilerek bu yönde önemli uygulamalar gerçekleştirdiklerini, gelinen noktada ise gerek sektörün gerekse ilçedeki müşteri kitlesinin yararına birçok uygulamayı hayata geçirdiklerini söyledi.
Yönetim olarak hayata geçirdikleri çalışmaları değerlendiren Bülent Taner şunları söyledi: “Göreve geldiğimiz günden bu yana ilk başta esnaflarımız arasındaki dayanışma olgusunu ön plana çıkartarak sektörde çok güzel bir sinerji yakaladık. Bu son dönemde yaptığımız en büyük çalışma; yönetimimizden önce kuyumcuların genelinde uygulanan set takıların cıvata bölümlerine takılan lastik montajların müşteriye yüklenen ekonomik külfetini ortadan kaldırmak için, set takıların cıvatalarına takılan lastiklerin montajını yasakladık. Bu uygulama sayesinde ilçemizdeki vatandaşların 3 yılda ortalama 200 bin lira tutarında tasarruf sağlayarak halkımızın bütçesine büyük bir katkı sağlamış olduk. Bunun yanında, darphane ürünleri olan çeyrek, yarım ve tam altın gibi ürünlerde eski- yeni ayrımını kaldırarak, bu uygulamadan da vatandaşların yıllık ortalama 285 bin lira tasarruf etmesini sağladık. ilçemizde özel işletme tarafından kurulan atölyeye destek vererek ilçedeki sektörün dışa bağımlılığını ortadan kaldırdık. Bu da yine ilçemize yıllık 265 bin lira tasarruf sağlamıştır” diye konuştu.   
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak