Advert

Erganiç™de Bayram Kutlamaları

ErganiKaymakamlığı ve Ergani Belediyesi Vatandaşların Bayramını kutladı.

Erganiç™de Bayram Kutlamaları
Bu içerik 3266 kez okundu.

 

Ergani kaymakamlığı Bayramın birinci günü öğretmen evinde Ergani halkını kabul ederek Ramazan bayramını kutladı. Ergani belediyesi ise Belediye binasında vatandaşlarla bayramlaştıktan sonra, esnafları dolaşarak bayramlaştı. 
Ergani’de  Mübarek Ramazan Ayı içinde tutulan oruçlar, yapılan hayırlar ve ihtiyaç sahiplerine verilen yardımlardan sonra samimi bir havada, birlik, beraberlik ve dayanışma duyguları içinde Ramazan Bayramı, Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı, Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Garnizon Komutanlığı ve siyasi partilerde düzenlenen bir dizi programla coşku içinde kutlandı.             
ilk kutlama programı saat 10.00 da Ergani Kaymakamlığı tarafından Öğretmen evinde düzenlendi. Buradaki bayramlaşma törenine Kaymakam Erdinç Yılmaz, Jandarma Garnizon Komutanı, AKP il Genel Meclisi Üyeleri, AKP ilçe Başkanı Mehmet Kaya ve yönetim Kurulu Üyeleri, Resmi daire amirleri, köy muhtarları,Dernek ve Oda Başkanları, Ergani Kaymakamlığı Personeli tarafından misafirlere,meyve suyu ve çay ikramında bulunuldu. Bayramlaşmada Kaymakam Erdinç Yılmaz bütün misafirleri ile tek, tek bayramlaştı, hal, hatır sorarak gönüllerini aldı. 
Başkan Yalçın Esnafla Bayramlaştı
Ergani’de Ramazan Bayramı kutlamaları büyük ilgi görüyor. Belediye binasında personelle bayramlaşan,Ergani Belediye Başkanı Fesih Yalçın, bayramın 3. gününde ise Ergani çarşılarını dolaşarak çarşı esnafının tek tek bayramını kutladı. 
Ergani Belediye Başkanı Fesih Yalçın, Ramazan bayramı nedeniyle belediye başkan yardımcıları ve partililerle birlikte çarşı esnafına bayram ziyaretinde bulundu. Şehir merkezindeki esnafı ziyaret eden ve tek tek bayramlaşan Ergani Belediye Başkanı Fesih Yalçın, "Halktan kopuk belediye anlayışını ortadan kaldırdık. Belediye yönetimi iyi günde de kötü günde de her zaman vatandaşın ve esnafın yanında olmaya devam edecek. Bu anlayışımız hiçbir zaman değişmeyecek. Tüm Erganili hemşehrilerimizin ve esnafımızın bayramını kutluyorum" dedi.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak