Advert

Beyaz'dan Ergani'ye çıkarma...

Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Mine Lök Beyaz Erganiyi ziyaret etti.

Beyaz'dan Ergani'ye çıkarma...
Bu içerik 3330 kez okundu.

 

Ak Parti binasında yöneticiler ve vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Beyaz sohbet ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Daha sonra  Beyaz ve Ergani ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleri Kaymakam Erdinç Yılmaz’ı makamında ziyaret etti

AK Parti Yönetimi'nin tam kadro hazır bulunduğu ziyarette konuşan AK Parti Milletvekili Mine Lök Beyaz , Ergani’nin  sorun ve beklentilerinin çözümü noktasında Kaymakam Yılmaz ile koordineli bir çalışma sergileyeceklerini söyledi. Ak Parti Ergani ilçe Başkanı Mehmet Kaya ise "Ergani’ye  hizmet boynumuzun borcu. Bu sebeple AK Parti ilçe Teşkilatı olarak, çözüm yolları araya, kamu kurumlarının idarecilerine hizmetleri noktasında destek veren bir yönetim anlayışı içerisinde olacağız. Çünkü biliyoruz ki yapılacak her yatırım, çözülecek her sorun Ergani’mize  değer katacak. Hemşerilerimizin istifadesine sunulacak. Bu doğrultuda başta Kaymakamımız olmak üzere tüm idarecilerimizle hizmet sürecinde istişare içerisinde olacağız. Karşılıklı görüş alışverişiyle ortak aklı harekete geçireceğiz. Böylelikle sorun ve beklentilerin karşılanmasına katkı sağlayacağız. Son derece iyi niyetli ve çalışkan bir Kaymakamımız var. inanıyorum ki el birliğiyle Ergani’ye pek çok hizmeti kazandıracağız. Bu vesileyle kendilerine teşekkür ediyor diyor, başarılar diliyorum." dedi.



AK Parti ilçe Yönetimi ve Milletvekili’ni kabulünde konuşan Kaymakam Erdinç Yılmaz’da Başkan Kaya ve Yönetimine başarı dileklerini iletti. Ergani  için herkese büyük görev düştüğüne dikkat çeken Kaymakam Yılmaz, "Ergani AK Parti ilçe Teşkilatı'nın yeni yönetimi için üstlendikleri bu görev hizmet noktasında hem bir fırsat hem de kendilerine ciddi sorumluluk yüklemektedir. Başkan Kaya ve ekibinin, Ergani’de  iyi ve güzel hizmetlere öncülük edeceklerine, Ergani  için kafa yoracaklarına, emek vereceklerine bu manada samimi bir çaba içerisinde olacaklarına inanıyorum. Bizler de proje hazırlanması, uygulanması ve sonuçlandırılması noktasında kamu görevlileri olarak kendilerine her türlü desteği vereceğiz. inşallah ellerinden gelen, bugünkünden çok daha fazla olur. Bu dönemde Ergani’nin  sorun ve beklentileri çok daha fazla çözüme kavuşur." diye konuştu. 

 

ilçe Teşkilat üyeleri ve Milletvekili Mine Lök Beyaz  kaymakamlıktan ayrıldıktan sonra  sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Aziz Elaldı adaylıktan çekildi
Aziz Elaldı adaylıktan çekildi
Diyarbakır’da silahlı çatışma: Olay yerinden geçen korumalar müdahale etti!
Diyarbakır’da silahlı çatışma: Olay yerinden geçen korumalar müdahale etti!