Advert

Mevlid okunduğu sırada oda çöktü: 7 yaralı

Gaziantep’te bir evin ikinci katının salonu, hanımların mevlit okuduğu sırada çöktü. Odada bulunan 7 kadın yaralandı.

Mevlid okunduğu sırada oda çöktü: 7 yaralı
Bu içerik 1017 kez okundu.

 Gazintep’in Şehitkamil ilçesine bağlı Hisarcıoğlu Mahallesi’nde 2 katlı bir binanın üst katındaki salonunun zemini hemen hemen belirlenemeyen bir nedenle çöktü. Kadınların mevlit okutmak için toplandığı sırada yaşanmış olan çökme sebebiyle 7 hanım göçük altında kaldı. İhbar üzerine vaka yerine çok sayıda sıhhat, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Göçük arasından çıkarılan yaralılar ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. 
 
Arama ve kurtarma ekiplerinin işlerini bitirmesinin peşinden vaka yeri araştırma birimi bölgede çalışmalara başladı. Göçüğün meydana geldiği binanın bulunmuş olduğu sokak, güvenlik amacıyla yaya ve araç trafiğine bir süreliğine kapatıldı.
 
Çökme anında odada bulunan Gülken Çalışkan gazetecilere yaptığı açıklamada, her Cuma söz mevzusu evde toplandıklarını belirtti. Yakarma esnasında zeminin çöktüğünü dile getiren Çalışkan, "Birden bire çöktü. Ne işe yaradığını anlayamadık. Yaklaşık 15 birey aşağıya düştü ve o esnada çok korktuk. Fakat yaralanan dostlarımızın durumu iyidir. Çok şükür tanrı bizi esirgedi” dedi.

gaziantep çökme bina Yaralı
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak