Advert

FATiH YENi DiYARBAKIRSPORç™DA

Geçtiğimiz sezon Erganisporç™da forma giyen Fatih Coşkun, Bölgesel Amatör Ligç™inin iddialı takımlarından Yeni Diyarbakırspor ile anlaştı.

FATiH YENi DiYARBAKIRSPORç™DA
Bu içerik 3838 kez okundu.

 

Geçtiğimiz sezon Erganispor’da forma giyen Fatih Coşkun, Bölgesel Amatör Lig’inin iddialı takımlarından Yeni Diyarbakırspor ile anlaştı.

Geçtiğimiz sezon Erganispor ile 23 maça çıkan Fatih Coşkun’un bundan böyle Yeni Diyarbakırspor’un başarısı için ter dökeceğini belirtirken, Yeni Diyarbakırspor forması altında şampiyonluğa ulaşmak istediğini belirtti.

 

Erganispor ile kötü bir sezon geçirdiğini belirten Coşkun, Yeni Diyarbakırspor ile şampiyonluk yaşayarak 3. Lig’e çıkacaklarını belirtti. Coşkun;” Geçtiğimiz sezon Erganispor ile lige çok iyi başlamıştık. Ancak daha sonra dağıldık ve bir daha toparlanamadık. Aslında iyi maçlar çıkardık ama olmadı. Bizim açımızdan şanssız, kötü bir sezondu. Yeni sezon öncesi birçok transfer teklifi aldım. Ancak bu teklifler arasında Yeni Diyarbakırspor’u seçtim. Çünkü ben iddialı kulüplerde oynamak istiyorum. Yeni Diyarbakırspor’da bu sezon şampiyonluğun en iddialı ekiplerindendir. Çok çalışıp takımımızı 3. Lig’e çıkaracağız” dedi.

 

Öte yandan transferde hız kesmeyen Yeni Diyarbakırspor birbirinden iddialı isimleri kadrosuna katmaya devam ediyor. Profesyonel liglerde tecrübeli isimlerden Cebrail Güneş, Onur Yıldırım, ilhan Kahraman, Kenan Genç, Kemal Tosun ve Akif gibi isimlerle anlaşan Yeni Diyarbakırspor transfer çalışmalarına devam ediyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı