Advert

Vali Toprak taziyeye katıldı

Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, 30 Temmuz 2012 günü izmir'in, Urla ilçesi, Uzunkuyu Jandarma Karakoluç™nda vatani görevini ifa etmekte iken, yaşanan kaza sonucu vefat eden Jandarma Er Mustafa Polatç™ın, Ergani ilçesi ince Hıdır Köyü, Pamuklu Mezrasıç™nd

Vali Toprak taziyeye katıldı
Bu içerik 3558 kez okundu.

 

Diyarbakır Valisi Toprak'ın taziye ziyaretinde Ergani Kaymakamı Erdinç Yılmaz eşlik etti. ince Hıdır Köyü Pamuklu Mezrası girişinde köy sakinlerince karşılanan Vali Toprak olaydan duyduğu üzüntüyü ifade ederek, Jandarma Er Mustafa Polat’ın ailesi ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Vali Toprak, milletçe birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde evlatlarını kaybeden Er Mustafa Polat’ın ailesi ve yakınlarının vakur ve metanetli duruşunun anlamlı olduğunu belirtti.

Daha sonra vatandaşların sorunlarını dinleyen Vali Toprak, köy sakinlerinin içme suyu konusunda sıkıntıları olduğunu bildirmesi üzerine ilgili birimlere talimat vermek suretiyle sorunun ivedilikle çözülmesi için gerekli çalışmaların başlatılacağını söyledi. Ayrıca ince Hıdır Alho Mezrası’nın yolunun yapılmasından dolayı  Vali Toprak'a teşekkür ettiler.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine