Reklamı Geç
Advert
Advert

HDP'li Demirtaş'tan HÜDA PAR'a taziye mesajı

Tutuklu bulunduğu Edirne cezaevinden Selahattin Demirtaş'tan HÜDA Par camiasına başsağlığı mesajı.

HDP'li Demirtaş'tan HÜDA PAR'a taziye mesajı
Bu içerik 2404 kez okundu.


Selahattin Demirtaş, cuma günü hayatını kaybeden HÜDAPAR Genel Başkan Yardımcısı Yavuz için bir mesaj paylaştı.

Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulunan HDP'nin önceki dönem Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, geçtiğimiz cuma bir süredir böbrek kanseri teşhisiyle tedavi gördüğü Diyarbakır Dicle Üniversitesi Onkoloji Hastanesi’nde yaşamını yitiren Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz için HÜDA PAR'a bir taziye mesajı gönderdi.

Avukat Sıtkı Zilan, Yavuz'un vefatının ardından Demirtaş'ın da bir taziye mesajı gönderdiğini Twitter hesabından duyurdu.

HÜDA PAR'a da iletildiği belirtilen mesajda şu ifadeler yer aldı:

"Mehmet Yavuz’un Hak’kın rahmetine kavuşması nedeniyle kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileklerimi iletiyorum. Mekanı cennet olsun inşallah. Tüm halkımızın birlik, kardeşlik ruhuyla acıda ve sevinçte bir arada olması temennisiyle tüm kardeşlerime içten selam, sevgilerimi gönderiyorum."

HDP Selahattin Demirtaş Mehmet Yavuz Başsağlığı mesaj
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır’da kasap dükkanında silahlı kavga: 2 ölü, 2 Yaralı
Diyarbakır’da kasap dükkanında silahlı kavga: 2 ölü, 2 Yaralı
Ergani Yıldız Spor: “Maddi destek neden bize yok!”
Ergani Yıldız Spor: “Maddi destek neden bize yok!”