Advert

HÜDA PAR Genel Başkan yardımcısı Mehmet Yavuz vefat etti

Bir süre önce böbrek kanseri teşhisiyle tedavi altına alınan Mehmet Yavuz, tedavi gördüğü Dicle Üniversitesi Onkoloji Hastanesinde vefat etti.

 HÜDA PAR Genel Başkan yardımcısı Mehmet Yavuz vefat etti
Bu içerik 2025 kez okundu.

Böbrek rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı hastanede kanser teşhisi konulan ve yoğun bir tedavi süreci geçiren Mehmet Yavuz'a bir süre kemoterapi uygulanmış, diğer böbreği tahrip edebileceği endişesi ile kemoterapiye ara verilerek bitkisel tedaviye devam edilmişti.

Mehmet Yavuz bir dönem HÜDA PAR Genel Başkan Vekilliği ve Genel Başkan Yardımcılığı görevlerini yürütmüştü.

Mehmet Yavuz'un cenazesinin saat 08.00’de Diyarbakır’dan memleketi Adıyaman'ın Kahta ilçesine götürüleceği, Cuma Namazından sonra ise defnedileceği öğrenildi.

Mehmet  Yavuz kimdir?

Mehmet Yavuz 1974 yılında Adıyaman’ın Kahta İlçesinde doğdu.İlk, orta ve Lise öğrenimini Kahta’da tamamladı.Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği mezunu olan Yavuz, Kahramanmaraş ve Adıyaman’da değişik okullarda Türkçe ve Edebiyat Öğretmenliği görevinde bulundu. Özel bir eğitim kurumunda öğretmenlik ve idarecilik yapan Yavuz, 2 yıla yakın bir süre bir özel televizyonunda programcılık yaptı. Hüda-Par kurucu üyesi olan Yavuz, Hüda-Par genel sekreterliği ve parti sözcülüğü görevini yürütmekteydi. Yavuz Siverek’ten evli ve 4 çocuk babasıdır.

HÜDA PAR Mehmet Yavuz Diyarbakır Adıyaman
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Sigara içmek için çıktığı pencereden düşüp öldü
Sigara içmek için çıktığı pencereden düşüp öldü
Turistik Diyarbakır Ekspresi Ankara'ya uğurlandı
Turistik Diyarbakır Ekspresi Ankara'ya uğurlandı