Advert

Atabey; çœFarkındalık Yaratmak istiyoruzç

Bakanlık onayıyla ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Ahmet Atabey, Erganiç™de eğitimdeki hedeflerini Ergani Haberç™e değerlendirdi.

Atabey; çœFarkındalık Yaratmak istiyoruzç
Bu içerik 3900 kez okundu.

 

Eğitimde başarıyı yakalayabilmek için hedeflerin olması gerektiğinin altını çizen Atabey, en büyük hedefinin Ergani’yi eğitimde özlenen noktaya getirmek olduğunu söyledi. Son zamanlarda Milli Eğitim camiasının farklı konularla gündeme gelmesinin eğitimde kalite yakalama çabasını geride bıraktığını belirten Atabey: “Milli Eğitim Ergani’de çok büyük bir camia. Bundan sonraki süreçte inşallah sadece eğitimle ve başarılarla anımsanmak istiyoruz. Burada bulunma amacımız farkındalık yaratmak” diye konuştu.
Ergani’de eğitimdeki hedeflerini Ergani Haber’e değerlendiren Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atabey sözlerine şöyle devam etti: “Ergani tabiî ki Diyarbakır ilimizin gözbebeği. Bizim de Ergani’nin geçmişteki başarılarıyla övündüğümüz bir gerçek. Allah nasip ederse, Ergani’de bir farkındalık yaratarak var olan eğitim potansiyelini en üst seviyelere ulaştırmayı hedefliyoruz. Bunları yaparken güvencemiz ilçemizdeki mevcut eğitim potansiyelidir. Çalışma arkadaşlarımla birlikte bu potansiyeli ortaya çıkarmakla işe başlayacağız. Öncelikle öğretmen kadrolarımızı bu anlamda motive ederek özlediğimiz ve beklediğimiz başarıyı grafiğini yakalamaya gayret göstereceğiz. Bu anlamda başta Sayın Kaymakamımız Erdinç Yılmaz’ın eğitim konusundaki gayretlerini çok yi biliyoruz. Dolaysıyla bu durum bizim için son derce önemli ölçüde bir avantaj teşkil ediyor. Kaymakamımızın da destekleriyle en kısa sürede beklediğimiz ve özlediğimiz başarıyı yakalayacağımıza gönülden inanıyoruz” dedi.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine