Advert

Milli Eğitimde Atabey Dönemi

Ergani Milli Eğitim Müdürlüğüne Bakanlık onayıyla asaleten Ahmet Atabey atandı. Yasin Yıldızç™ın görevden alınmasının ardından Milli Eğitim Müdürlüğüne Ahmet Armutoğlu vekA¢let ediyordu. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından asaleten atanan Atabey yeni görevi

Milli Eğitimde Atabey Dönemi
Bu içerik 5372 kez okundu.

 

Aslen Erganili olan Ahmet Atabey, Kayapınar Mevlana ilköğretim Okulu Müdürlük görevinden, Milli Eğitim Bakanlığının onayıyla Ergani ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı. Atabey’in asaleten atanmasıyla birlikte, bir buçuk aydan bu yana vekâleten bu görevi yürüten Ahmet Armutoğlu’nun eski görev yeri olan şube müdürlüğüne devam edeceği bildirildi.  Atabey  göreve başladı.
Ahmet Atabey’in Özgeçmişi
1973 Ergani- Aşağı Kuyulu Köyü doğumlu Atabey, ilkokulu aynı köyde, ortaokul ve lise öğrenimini Diyarbakır lisesinde tamamladı. 1994 yılında D.Ü Siirt Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun olduktan sonra aynı yıl sınıf öğretmeni olarak göreve başlayan Ahmet Atabey, Milli Eğitim camiasında hizmet ettiği 18 yılın 12 yılı boyunca idarecilik yaptı. Son olarak Kayapınar Mevlana ilköğretim Okul Müdürlüğü yapan Atabey, Milli Eğitim Bakanlığının onayıyla Ergani Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine