Advert

KAYMAKAM YILMAZ A–ĞRETMENLERLE BULUŞTU

Ergani Kaymakamı Erdinç Yılmaz, merkezde görev yapan 650 okul öncesi ve sınıf öğretmeninin eğitim gördüğü hizmet için eğitim seminerine konuk oldu.

KAYMAKAM YILMAZ A–ĞRETMENLERLE BULUŞTU
Bu içerik 3788 kez okundu.

 

Anadolu Öğretmen Okulunda öğretmenlere yönelik verilen hizmet içi eğitim seminerinde öğretmenlerle bir araya gelen Kaymakam Yılmaz, yoğun bir iş temposu içinde olmasına rağmen, söz konusu eğitim olduğunda buna her zaman vakit ayırdığını söyledi.

    ilçeye hizmet için yoğun bir çalışma temposu içinde bulunmasına karşın, eğitim için harcadığı zamana acımadığını belirten Kaymakam Erdinç Yılmaz, öğretmenlere hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Sizlere eğitim, öğretim hayatınıza katkı sağlayacağını düşündüğümüz bu seminerde başarılar diliyorum. Ben eğitim öğretim hayatında; başarıya, çalışmaya gerçekten çok önem veriyorum. Göreve geldiğim günden bu yana, eğitim kalitemizin yükseltilmesi için tek tek tüm köylere giderek elimizden gelen gayretle destek olmaya çalışıyorum. Ben, eğitime harcadığım zamana hiç acımıyorum. Eğitim için harcadığım zaman, benim için en verimli zamandır. Mesleğimizi ne kadar seversek, ne kadar isteyerek yaparsak, öğrencilerimize ve toplumumuza o kadar faydalı oluruz. Biliyoruz ki, toplumdaki aksaklıkların aşılmasının yolu eğitimden geçer. Bu toplumun gelişmesinde eğitimcilerin faktörü çok büyüktür. Dolaysıyla sizlere çok büyük görev düşüyor” diye konuştu

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine