Advert

KARNELER DAĞITILDI, YARIYIL TATiLi BAŞLADI

KARNELER DAĞITILDI, YARIYIL TATiLi BAŞLADI
Bu içerik 3446 kez okundu.

Türkiye genelinde olduğu gibi Ergani'de de öğrenciler 2017-2018 eğitim-öğretim yılının ilk dönemini tamamlayarak karnelerini aldı.

Ergani'de 2017-2018 eğitim öğretim yılının ilk döneminin sona ermesinin ardından 34 bin 850 öğrenci ve  bin 980 öğretmen 15 günlük yarı yıl tatiline girdiler.
ilçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atabey, tüm öğrenci ve öğretmenlere iyi tatiller dileklerinde bulunarak şunları söyledi: Ana okulu, ilk-orta ve lise okullarımızda birinci dönemi yarıyıl tatiline girilirken öğrencilerimizin karnelerini iyi-kötü anlayışıyla değerlendirmemeliyiz. Başta öğrencilerimiz olmak üzere öğretmenlerimizin ve velilerimizin göstermiş oldukları üstün ve gayretli çalışmaların semeresinin alındığı 1. Yarı yıl tatili başlarken velilerimizin öğrenci başarılarını değerlendirirken nedenini araştırıp, karnelerinin durumu ile çocuğun zeka seviyesi ve kişilik özellikleri eleştirilmemelidir. Bunun yerine çocuğun içinde bulunduğu şartlar araştırılmalı, zayıf karneye nelerin sebep olduğu araştırılmalı ve bunların giderilmesi gereken çalışmalar yapmalıdır. Öğrencilerimizin karne notlarının sadece onların eğitimdeki başarısını değil, genel olarak hepimizin bu konudaki çabalarımızın sonuçlarını göstermektedir. Çocuklarımızın eğlenmesi, dinlenmesi ve yeni döneme enerjik başlaması için tatil iyi değerlendirilmelidir dedi. 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine