Advert

Metruk Binalar Yıkılsın!

Ergani ilçesi Adnan Menderes mahallesindeki metruk evin uyuşturucu bağımlıları tarafından mesken tutulması tepkiye yol açtı.

Metruk Binalar Yıkılsın!
Bu içerik 3464 kez okundu.
Ergani ilçesinde metruk evlerin uyuşturucu bağımlıları tarafından mesken haline geldiğini belirten vatandaşlar bu yerlerin yıkılmasını istediler. Zülküf Kaymaz, Uyuşturucu madde bağımlıları tarafından kullanılan metruk evlerin çok olduğunu belirterek, "20 yıldır burada işletme çalıştırıyorum, 20 yıldır bu harabe burada yapılmış sahibi yok, sahibi de gelip buraya bakmıyor. Her gece buraya madde bağımlı olan gençlerimiz geliyor, burayı mesken olarak tutmuşlar. Buraya gelen gençler yeni nesil olan gençlerimize fazla bir zarar vermemsi için önlem alınmalıdır" dedi.
Vatandaşlar ise, ilçedeki bu tür yerlerin tespit edilmesini ve yıkılmasını isteyerek, "Bundan 2-3 yıl önce evimizde oturduğumuz da  o metruk evde ateş ve dumanlar yükseliyordu. Sabah saatlerinde metruk eve gittiğimizde 15 yaşlarında bir kız çocuğu orada uyuşturucu kullanmış ve baygın bir halde bulduk. Ailesine teslim ettik ve polisi aradık, bu evin yıkılmasını için talepte bulunduk ancak polis bize dedi ki, biz bu uyuşturucu müptelası olan kişileri nereye gönderelim. Biz korktuk bir şey diyemedik. Her akşam oduncuların odunlarını alarak o metruk evde yakıyorlar, beton sıcağa dayanmadığı takdirde yıkılma tehlikesi geçiyor. Yetkililerden ricamız bu metruk binanın yıkılıp, temizlenmesini istiyoruz" diye konuştular.
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak