Advert

Yapımı biten ve yapımına başlanacak okullar

Yapımı biten ve yapımına başlanacak okullar
Bu içerik 3401 kez okundu.
Ergani Kaymakamı Mesut Çoban, ilçedeki derslik ihtiyacına yönelik yürütülen yatırımları ve mevcut okulların teknik donanımlarının arttırılarak eğitimde kalitenin başarıyla birlikte yükseltilmesi için yapılacak çalışmaları değerlendirdi. 
Kaymakam Çoban, 2017-2018 eğitim yılını eğitimde atılım yılı olarak ilan ettiklerini belirterek; fiziki mekân, eğitimde kalite ve başarıda istikrarın sağlanabilmesi için yürütülen çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini söyledi.
Geçtiğimiz yıl inşaatlarına başlanan 16 derslikli Anadolu imam Hatip Lisesi ve 200 öğrencilik pansiyon, 24 derslikli Anadolu Lisesi, Halk Eğitim Merkezi binası, Teknik ve Endüstri Lisesi ile atölye ve spor salonu çalışmalarında bittiğini söyledi
Yapımına geçen yıl başlayan fiziki mekânların eksiksiz tamamlanabilmesi için ellerinden gelen tüm imkânları seferber ettiklerini belirten Kaymakam Çoban, ilçede ihtiyaç duyulan 74 dersliğin ise 2018 yatırım programına alındığını müjdeledi.
Çoban, 3 atölye 1 halı saha, Dicle Vadisi Ortaokulu, Dicle Vadisi Anaokulu, Arif Biçen ilkokulu Ek Anasınıfı, Şölen Ortaokulu ve Kavaklı ilkokulu programa alındı, 2018 yılında yapımına başlanacaktır dedi.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Aziz Elaldı adaylıktan çekildi
Aziz Elaldı adaylıktan çekildi
Diyarbakır’da silahlı çatışma: Olay yerinden geçen korumalar müdahale etti!
Diyarbakır’da silahlı çatışma: Olay yerinden geçen korumalar müdahale etti!