Advert

Erganili izcilerden A–rnek Davranış

Ergani izci kuruluna bağlı Kız Meslek Lisesi izci birimi tarafından hazırlanan çœBir iyilik de Sen Yapç projesi çerçevesinde küçük izciler, yardıma muhtaç 40 aileye gıda yardımında bulundular.

Erganili izcilerden A–rnek Davranış
Bu içerik 3305 kez okundu.

 

Sosyal dayanışmayı sağlamak, izciler arasında dayanışma bilinci aşılamak, fakir ailelere yardımın yalnızca devlet eliyle değil, vatandaşların da kendi aralarında bunun yapılması gerektiği bilincini vermek amacıyla yürütülen “Bir iyilik de Sen Yap” etkinliğine Ergani izci kurulu öncülük etti.

            Ergani ilçe izci Kurul Başkanı Fırat Kaplan, ilçe izci Kuruluna bağlı Kız Meslek Lisesi izci birim sorumlusu Fatih Taş tarafından hazırlanan “Bir iyilik de Sen Yap” projesine izci biriminin büyük bir heyecan ve istekle katkı sunduğunu belirtti. Kampanya çerçevesinde, önceden belirlenen yardıma muhtaç 40 ailenin her birine bir ay yetebilecek miktarda kolilenmiş gıda yardımı yapıldığını ifade eden Kaplan; “izcilerimiz doğadaki paylaşım ruhunu, bu tür sosyal sorumluluk projeleri ile pekiştirerek iyilik ve yardımlaşma konusunda çok verimli bir çalışma gerçekleştirdiler. ilçe izci kurulu olarak bu tür sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmeye ve destek sunmaya devam edeceğiz. Bu projenin hayata geçirilmesinde, başta projeyi hazırlayan birim sorumlumuz Fatih Taş olmak üzere, emeği geçen tüm okul idareci ve öğretmenlerimize, izci arkadaşlarımıza ve kampanyaya katkı sunan hayırseverlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine